Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Blogi 11.7.2023

MyWater: Rentoudu Puhtaasti ja Kloorittomasti!

Lukuaika: 3 minuuttia

Kotimainen Suomessa kehitetty ja valmistettu puhdistusaine on 100% kloorivapaa.

Ulkoporeallas! Se on kuin pieni pala paratiisia omalla pihalla. Mutta kaikki tietävät, että puhtaan paratiisin ylläpito voi olla… no, vähän tylsää. Onneksi PORELLOlla on ratkaisu tähän: MyWater! Se on ympäristöystävällinen, super-tehokas ja äärimmäisen helppokäyttöinen puhdistusaine, joka pitää altaasi vedet kirkkaina ja raikkaina. Mutta annetaanpa MyWaterin puhua puolestaan!

Luontoystävällinen Valinta

MyWater on luonnon ystävä. Se on valmistettu luontoystävällisistä ainesosista, jotka ovat turvallisia sekä sinulle että ympäröivälle luonnolle. Sinun ei tarvitse huolehtia kemikaaleista tai ympäristölle haitallisista aineista. Nauti rentouttavista hetkistä puhtaassa vedessä, tietäen, että olet tehnyt ekologisen valinnan!

Tehokkuus ja Helppous Kädessäsi

MyWater on suunniteltu siten, että jokainen voi käyttää sitä vaivatta. Ei enää monimutkaisia ohjeita tai työläitä puhdistusprosesseja! Lisää vain MyWater altaaseesi ohjeiden mukaan, ja anna sen tehdä taikansa. Voit istua takaisin ja rentoutua, tietäen, että MyWater pitää huolen lopusta.

Säästä Rahaa

Me PORELLOssa ymmärrämme, että budjetti on tärkeä. Siksi tarjoamme MyWaterin markkinoiden parhaaseen hintaan, jotta sinä voit säästää rahaa ja nauttia puhtaasta altaasta ilman huolia. Tehokas koostumus tarkoittaa myös, että altaasi pysyy puhtaana pidempään, vähentäen tarvetta jatkuvasti vaihtaa vettä ja tehdä huoltotöitä.

Asiakkaamme Rakastavat MyWateria!

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme, jotka rakastavat MyWaterin helppoutta ja tehokkuutta. Heidän mielestään se on game changer! Monet ovat huomanneet, että heidän ei tarvitse tehdä niin paljon työtä pitääkseen altaansa vedet kirkkaina, ja he voivat keskittyä enemmän rentoutumiseen ja nauttimiseen.

MyWater tuo useita eri hyötyjä altaan tai kylpytynnyrin omistajalle

MyWaterin toiminta perustuu kloorin ja hapen muodostamaan epäorgaaniseen molekyyliyhdisteeseen. Aine reagoi veteen, jonka seurauksena kloori poistuu vedestä 100%:sti ja happimolekyyli sitoutuu allasveteen puhdistaen vettä.

Tämän ansiosta:

 • MyWater poistaa putkistosta biofilmiä
 • MyWater estää virusten, sienten, levän ja muiden patogeenisten bakteerien kasvun, kuten vaarallisen Legionellabakteerin kasvamista.
 • MyWater ei ole veden hoitoaine, se on puhdistusaine
 • MyWater on riittoisa, viikkoannostuksella aine kestää 20 viikkoa

MyWaterin käytöllä:

 • suodattimien käyttöaika pitenee
 • vedenvaihtoväli pitenee
 • vesi on aina kirkasta ja tuoksuu puhtaalle
 • kaikista helppokäyttöisin, et tarvitse muita kemikaaleja

Kemikaalin käyttö

 1. Kaada A-pullosta 50 ml nestettä pakkauksesta löytyvään C-sekoituspulloon.
 2. Kaada B-pullosta 50 ml nestettä C-sekoituspulloon. Vedenpuhdistaja on nyt aktivoitunut ja muuttunut kellertäväksi.
 3. Kierrä C-sekoituspullon korkki paikalleen ja ravista kevyesti. Löysää korkki tämän jälkeen (pullosta vapautuu kaasua ). Odota 5 min.
 4. Kaada puhdistusaine porealtaaseen tai paljuun. Varmista, että aine sekoittuu veteen. Vesi muuttuu kellertäväksi.
 5. Anna aineen vaikuttaa noin 1 tunti (aika voi vaihdella veden likaisuudesta riippuen) – poreallas tai palju on käyttövalmis kun kellertävä väri on kadonnut. Huuhtele C-sekoituspullo vedellä jokaisen käytön jälkeen.

Toista veden puhdistus 1-2 viikon välein, käytöstä riippuen.

Tutustu tarkemmin MyWater -tuotesivulla.

Oletko avun tarpeessa?

Asiakaspalvelumme ja myyjämme ovat apunasi!

Sosiaalinen media

Ota haltuun myös meidän sosiaalisen median kanavat!