Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Ulkoporealtaat

Ulkoporeallas tuo arkeen luksusta ja balanssia. PORELLO tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia ja värisiä ulkoporealtaita, jotta voit löytää juuri omiin tarpeisiisi ja sisustusmieltymyksiisi sopivan altaan. Olipa kyseessä sitten kompakti poreallas kahdelle tai tilava allas koko perheelle, meiltä löydät varmasti sopivan vaihtoehdon. Ulkoporealtaat on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja valmistettu kestävistä materiaaleista.

Ulkoporealtaalla on myös useita terveysvaikutuksia, jotka voivat edistää hyvinvointiasi ja auttaa sinua rentoutumaan sekä fyysisesti että henkisesti.

Suodattimet
Henkilömäärä
Näytä enemmän Näytä vähemmän
Makuupaikat

Näytetään ainoa tulos

Unelmoitko rentouttavasta hetkestä omassa keitaassasi? Koe ylellisyyden ja rentoutuksen täydellinen yhdistelmä ulkoporealtaillamme!

Rentoutuminen ympäri vuoden

Nauti rentouttavista hetkistä säällä kuin säällä. Ulkoporealtaamme lämpenevät nopeasti ja tarjoavat mukavuutta ympäri vuoden.

Henkilökohtainen hyvinvointi

Paranna terveyttäsi ja hyvinvointiasi poreiden avulla. Hierontaominaisuudet lievittävät stressiä, helpottavat lihasjännitystä ja edistävät parempaa unenlaatua.

Tyylikäs muotoilu

Ulkoporealtaidemme elegantti muotoilu sulautuu täydellisesti ympäristöönsä. Tyylikäs ulkonäkö lisää kiinteistösi arvoa ja tarjoaa esteettistä nautintoa.

Helppo huolto

Porealtaamme ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi ja vaivattomiksi. Tehokkaat suodattimet ja automaattiset puhdistustoiminnot pitävät altaasi kirkkaana ja raikkaana ilman vaivaa.

Olemme myös vikatilanteissa Suomen ulkoporealtaiden ykköshuoltaja. Huoltomme hoitaa huoltopalvelumme Poreallashuolto.

Energiatehokkuus

Olemme ylpeitä energiatehokkaista ulkoporealtaistamme, jotka eivät ainoastaan säästä sinulle rahaa, vaan myös kunnioittavat ympäristöä.

Sosiaalinen kohtaamispaikka

Kutsu ystävät, perhe ja naapurit nauttimaan ulkoporealtaasi lämpimästä syleilystä. Luo muistoja yhteisistä hetkistä tässä ylellisessä ympäristössä.

Ota askel kohti parempaa elämänlaatua ja omista oma ulkoporeallas. Tilaa nyt ja anna itsellesi lupa nauttia päivittäisestä hemmotteluhetkestä!