Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Pihasaunat

Jos haaveilet suomalaisesta pihasaunasta, joka on saavuttanut suosiota myös muualla maailmalla, sinun ei tarvitse enää haaveilla – nyt on aika tehdä siitä totta! Tutustu kattavaan ja moderniin pihasaunavalikoimaamme.

Suodattimet

Näytetään kaikki 9 tulosta

Tutustu Porellon monipuoliseen saunavalikoimaan – Rentoutumista ja elämyksiä omalla pihallasi

Porellon saunavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, oli kyseessä sitten perinteisen suomalaisen saunan lämpö tai modernin infrapunasaunan mukavuudet. Meidän saunamme yhdistävät korkealaatuiset materiaalit, käsityötaitoa vaalivan suunnittelun ja innovatiiviset ratkaisut, jotka takaavat parhaan mahdollisen saunakokemuksen.

Perinteiset puusaunat – Aidot löylyt

Perinteinen puusauna on suomalaisen saunakulttuurin sydän. Porellon puusaunat on suunniteltu tuottamaan pehmeät ja kosteat löylyt, jotka rentouttavat kehon ja mielen. Valmistettu parhaista materiaaleista, kuten kestävästä haavasta tai lepästä, nämä saunat tarjoavat autenttisen saunaelämyksen. Erinomainen eristys ja huolellisesti suunnitellut ilmanvaihtoratkaisut varmistavat energiatehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

Ulkosaunat – Vapaus nauttia luonnosta

Porellon ulkosaunat ovat suunniteltu tuomaan saunaelämys suoraan luonnon helmaan. Olipa kyseessä sitten pihasauna tai erillinen saunamökki, nämä saunat ovat ihanteellisia niille, jotka arvostavat saunomista raikkaassa ulkoilmassa. Valikoima sisältää useita tyylejä ja kokoja, joten löydät varmasti täydellisen saunan, olipa tilantarpeesi mikä tahansa.

Räätälöidyt saunaratkaisut – Sauna juuri sinun tarpeisiisi

Ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä saunat täysin toiveidesi mukaan. Voit valita materiaalit, koot, varusteet ja muut yksityiskohdat, jotka tekevät saunastasi juuri sinulle sopivan. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi saunan, alusta loppuun saakka.

Kestävä ja ympäristöystävällinen

Kaikki Porellon saunat on suunniteltu kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä silmällä pitäen. Käytämme vain uusiutuvia materiaaleja ja suunnittelemme tuotteet niin, että ne kuluttavat mahdollisimman vähän energiaa. Tämä takaa, että saunasi on paitsi mukava ja toimiva, myös ystävällinen ympäristölle.

Tutustu laajaan saunavalikoimaamme ja löydä oma keitaasi – Porello tarjoaa kaiken tarvittavan, jotta voit nauttia saunomisen iloista omassa kodissasi tai mökilläsi.