Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Yritykset

Kaipaako yrityksesi upeita ulkoporealtaita, saunoja, mökkejä tai pergoloita, mutta et haluaisi kiinnittää niihin suurta määrää pääomaa? Meillä on ratkaisu: joustava ja taloudellisesti houkutteleva leasing-vaihtoehto!

MENESTYKSEN AVAINTEKIJÄ

Kruunaa asiakastyytyväisyys

Matkailu- ja hyvinvointialan yritykset tietävät, että ensiluokkaiset ja viihtyisät tilat ovat asiakkaiden tyytyväisyyden ja liiketoiminnan menestyksen avaintekijöitä. Asiakkaat arvostavat korkealaatuisia palveluita, jotka saavat heidät palaamaan uudelleen ja uudelleen.

Leasing-vaihtoehtomme antavat sinulle mahdollisuuden tarjota näitä laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita ilman suurta pääomasijoitusta. Voit nauttia uusimpien ulkoporealtaiden, saunojen, mökkien ja pergoloiden tarjoamista eduista ja maksaa niistä joustavasti kuukausierissä.

Esimerkiksi, voit hankkia uuden näyttävän ulkoporeammeen vuokramökkisi pihalle leasing-hintaan alkaen alle sata euroa kuukaudessa! Tämä hinta sisältää sekä rahoituskulut että vakuutuksen, joten sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista.

JOUSTAVAT SOPIMUKSET

Sovitaan yrityksellesi sopiva vaihtoehto

Leasing-sopimuksemme ovat joustavia ja niitä voidaan muokata tarpeidesi mukaan. Voit valita sopimuskauden ja kuukausittaisen maksun, joka sopii yrityksesi talousarvioon. Sopimuksen päättyessä sinulla on mahdollisuus palauttaa tuote, ostaa se omaksi tai jatkaa sopimusta.

Ota yhteyttä meihin tänään ja katsotaan yhdessä, miten leasing-ratkaisumme voivat auttaa yritystäsi tarjoamaan asiakkaillesi parasta mahdollista kokemusta ja samalla parantamaan taloudellista suorituskykyäsi. Tervetuloa tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme ja löytämään parhaan leasing-ratkaisun yrityksellesi!