Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Vastavirta-altaat

Koe uimisen vapaus Hydropoolin ja Welliksen vastavirta-altaissa. Täydellinen yhdistelmä harjoittelua ja rentoutumista tarjoava teknologia tuo uinnin ilon suoraan kotiisi.

Suodattimet
Henkilömäärä
Näytä enemmän Näytä vähemmän
Makuupaikat

Näytetään kaikki 8 tulosta

Tutustu Hydropoolin ja Welliksen vastavirta-altaisiin, jotka tarjoavat ainutlaatuisen uima- ja kuntoilukokemuksen omassa pihassasi. Nämä vastavirta-altaat on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille mahdollisuus nauttia uinnista ja vesiliikunnasta riippumatta tilan koosta. Hydropoolin ja Welliksen innovatiivinen teknologia mahdollistaa voimakkaan ja säädettävän vastavirran, joka tekee altaasta täydellisen niin rentoutumiseen kuin intensiiviseenkin treeniin.

Hydropool ja Wellis ovat tunnettuja korkealaatuisista vastavirta-altaistaan, jotka yhdistävät modernin suunnittelun ja edistykselliset ominaisuudet. Altaiden ergonominen muotoilu, energiatehokkaat lämmitys- ja suodatusjärjestelmät sekä helppokäyttöiset ohjauspaneelit tekevät niistä markkinoiden kärkeä. Olipa tavoitteenasi parantaa uimakuntoasi, nauttia vesihieronnasta tai viettää aikaa perheen kanssa, Hydropoolin ja Welliksen vastavirta-altaat tarjoavat täydellisen ympäristön kaikille vesiaiheisille aktiviteeteille.