Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Piharakennukset

Tutustu Porellon laajaan valikoimaan modernia ja tyylikästä piharakentamista. Meiltä löydät kaiken tarvittavan luodaksesi unelmiesi ulkotilan, olipa kyseessä sitten toimiva työhuone, kutsuva vierasmaja tai muu yksilöllisesti räätälöity piharakennus. Porellon piharakennukset yhdistävät modernin suunnittelun ja perinteisen käsityötaiton, tarjoten kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen.

Jokainen piharakennus suunnitellaan ja rakennetaan kestämään Pohjolan vaativat sääolosuhteet, käyttäen parhaita materiaaleja ja uusimpia rakennusteknologioita. Erikoisuutenamme on Arvo-mökki, joka edustaa Porellon sitoutumista laatuun ja innovaatioon. Arvo-mökit ovat ihanteellisia niille, jotka etsivät kestävyyttä ja tyylikkyyttä ilman kompromisseja.

Valitse Porellon piharakennukset, kun haluat yhdistää käytännöllisyyden ja esteettisen viehätyksen. Meidän asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sellaisen ratkaisun, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Olipa unelmasi mikä tahansa, Porellon piharakennukset tarjoavat kestävän ja kauniin ratkaisun, joka muuttaa pihasi toimivammaksi ja viihtyisämmäksi.

Suodattimet

Näytetään kaikki 12 tulosta

Mökit ja piharakennukset

PORELLO:n mökit ja piharakennukset ovat erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat tarjota vieraille oman tilan oleskeluun tai luoda itselleen rauhoittumispaikan luonnon helmassa. Panostamme laadukkaisiin puumateriaaleihin ja suunnittelemme mökit ja piharakennukset niin, että niistä avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Tämä luo viihtyisän ja rentouttavan tunnelman mökkeilijälle.

Laadukkaat materiaalit
Vierasmökkimme on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka kestää hyvin sääolosuhteita ja aikaa. Puu on myös ekologinen valinta, joka sopii hyvin luonnonläheiseen ympäristöön.

Maisemat
Mökkien ja piharakennusten suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että maisemat pääsevät oikeuksiinsa. Rakennuksien suuret ikkunat tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Monikäyttöisyys
Vierasmökit soveltuvat paitsi vieraiden majoittamiseen myös omaksi rauhoittumispaikaksi, jossa voit viettää aikaa luonnon äärellä, harrastaa tai rentoutua.

Räätälöitävyys
Mökkien tai piharakennusten koko, tyyli ja varustelu voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, jotta lopputulos on juuri oikeanlainen.

Tutustu mökkivalikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva ratkaisu, joka yhdistää luonnonläheisyyden, toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun. Mökki tarjoaa vieraillesi tai itsellesi mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauniista maisemista parhaimmillaan.

Nappaa piharakennuksen kylkeen vielä vaikka ulkoporeallas, niin arjen luksus on taattu!