Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Vierasmökki Arvo cabin – Tyylikäs ja Räätälöitävä

Arvo-mökki on moderni, ekologinen ja täysin räätälöitävä asumisratkaisu, suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Se yhdistää kestävän kehityksen periaatteet, kotimaisen suunnittelun ja innovatiiviset asumismukavuudet, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän tyyliä, toimivuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

 • Sähköistettävissä

  Pistorasiat, Led-valaistus, Ilmalämpöpumppu

 • Sopivuus

  Yksityis- ja yrityskäyttöön

 • Muokattavissa

  Täysin toiveiden mukaan

Varastossa

24 990,00 
Tuotetunnus (SKU): ARVOMOKKI Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Vierasmökki Arvo Cabin – Monipuolinen ja Mukautuva Kolmiomökki

Vierasmökki Arvo Cabin edustaa uuden ajan asumista, yhdistäen ekologisuuden, toiminnallisuuden ja visuaalisen viehätysvoiman. Suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita, tämä kolmiomökki tarjoaa lämpöeristetyn, energiatehokkaan ja täysin muunneltavan tilan, joka sopii erinomaisesti lisätilaksi päämökin yhteyteen, mutta taipuu myös itsenäiseksi asumiseen, työskentelyyn tai vapaa-aikaan.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet:

Basic-versio soveltuu täydellisesti esimerkiksi vierasmajaksi tai lisätilaksi päämökin yhteyteen. Mikäli toiveissa on enemmän mukavuuksia, Arvo-mökistä voidaan räätälöidä täysin moderni asumisratkaisu, jossa on mukana kylpyhuone, keittiö tai jopa sauna. Arvon hienous piilee sen muokattavuudessa – voit suunnitella ja toteuttaa juuri sellaisen kolmiomökin, joka vastaa täydellisesti omia tai perheesi tarpeita.

Ekologiset off-grid-ratkaisut:

Arvo-mökki on saatavilla myös täysin off-grid-versiona, joka mahdollistaa elämisen kaukana kaupungin melskeestä. Off-grid-versio käyttää uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinkopaneeleja valaistukseen ja kännyköiden lataamiseen, sekä kaasutakkaa lämmitykseen. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen ympäristötietoiselle kuluttajalle, joka arvostaa itsenäisyyttä ja haluaa minimoida ympäristövaikutuksensa.

Kotimainen laatu ja räätälöinti:

Kaikki Arvo-mökit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa käyttäen kotimaisia materiaaleja ja osaamista. Tämä takaa korkean laadun ja kestävyyden sekä tukee paikallista taloutta. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman sisustusvaihtoehtoja ja pohjaratkaisuja, jotta voit luoda tilan, joka täyttää kaikki toiveesi.

Avaimet käteen -palvelu:

Tarjoamme täydellisen avaimet käteen -palvelun, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen. Tämä palvelu varmistaa, että voit nauttia uudesta kolmiomökistäsi ilman ylimääräistä vaivaa.

Tutustu tähän upeaan ja muunneltavaan mökkiin verkkosivuillamme tai tule käymään näyttelytilassamme. Aloitetaan yhdessä unelmiesi kolmiomökin suunnittelu.

Ihanteellinen valinta majoitusyrityksille:

Arvo Cabin ei ole vain yksityiskäyttöön sopiva ratkaisu, vaan se on myös erinomainen vaihtoehto majoitusyrityksille, jotka haluavat tarjota vierailleen ainutlaatuisia ja viihtyisiä majoituskokemuksia. Sen moderni ja tyylikäs design, yhdistettynä korkeatasoiseen mukavuuteen ja räätälöitävyyteen, tekee siitä houkuttelevan valinnan lomakohteeksi, boutique-hotelliksi tai vaikkapa luksusleirintäalueen majoitustilaksi.

Mökki voidaan varustaa kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten täysin varustellulla keittiöllä, tyylikkäällä kylpyhuoneella ja saunalla, mikä lisää sen houkuttelevuutta ja parantaa asiakaskokemusta. Off-grid-versio tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa mökit erämaa-alueille tai muille syrjäisille paikoille, jolloin yritys voi tarjota ainutlaatuisia majoituselämyksiä luonnon helmassa, ilman että on riippuvainen paikallisista infrastruktuureista.

Lisäksi, Arvo Cabinin muunneltavuus ja modulaarinen rakenne mahdollistavat sen, että useampia mökkejä voidaan yhdistää suuremmiksi kokonaisuuksiksi tai tarjota yksittäisinä luksusyksikköinä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi pariskuntien tai pienryhmien majoittamiseen. Tämä joustavuus tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ja skaalautuvan ratkaisun majoitusyrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa ja erottautua kilpailijoistaan tarjoamalla poikkeuksellisia majoituskokemuksia.

Joustavat rahoitusvaihtoehdot ja leasing-mahdollisuudet:

Tarjoamme asiakkaillemme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotta unelmien Arvo Cabin –kolmiomökin hankkiminen on mahdollista kaikille. Yksityisasiakkaille tarjoamme erilaisia rahoitusmalleja, jotka mahdollistavat mökin ostamisen mukavasti erissä. Tämä helpottaa investoinnin jakamista pidemmälle aikavälille, tehden laadukkaan mökin hankinnasta taloudellisesti hallittavampaa.

Yritysasiakkaille tarjoamme leasing-sopimuksia, jotka ovat erinomainen vaihtoehto majoitusyrityksille ja muille organisaatioille, jotka tarvitsevat majoitustilaa ilman välitöntä suurta pääomainsijoitusta. Leasing-ratkaisumme mahdollistavat Arvo Cabin –kolmiomökkien käytön kiinteällä kuukausimaksulla, joka kattaa kaikki kustannukset mökin käyttöiästä. Tämä rahoitusmuoto tarjoaa yrityksille verotuksellisia etuja ja mahdollistaa paremman kassavirran hallinnan.

Ole yhteydessä tai tule käymään myymälässämme Itäniityntie 2, Raisio

Mallimökin tiedot:

 • Leveys: 4400 mm, Syvyys: 4900 mm, Korkeus: 5800 mm
 • Lattianeliöt, alhaalla: 19 m², ylhäällä: 7 m²
 • Palosuojattua EPS150S eristettä
 • 2-kerroksiset lämpölasit, täysin alumiiniset karmit

Muokattavissa:

 • Elementit 1200 mm, eli mahdollisuus kasvattaa tai pienentää pituutta +- 1200 mm välein
 • Valmis noin viikossa
 • Helppo asentaa myös saareen
 • Pintamateriaalit valittavissa (lattia ja katto)
 • Minikeittiö
 • Sähköistys
 • WC (jäädyttävä)
 • Ilmalämpöpumppu
 • LED-valaistus
 • Bali-verkko
 • Kevyttakka
 • Terassi
 • Valaistut kaiteet

Tekniset tiedot

Sähköistettävissä Pistorasiat, Led-valaistus, Ilmalämpöpumppu
Sopivuus Yksityis- ja yrityskäyttöön
Muokattavissa Täysin toiveiden mukaan
Off-grid Mahdollista asentaa irti kaikesta esim. saareen
Avaimetkäteen-asennus Teemme tarvittaessa kaiken