Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Mökit

Suodattimet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tervetuloa Arvo-mökkien maailmaan – Sinun unelmiesi kolmiomökki

Arvo-mökit tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa unelmasi täydellisestä kolmiomökistä. Meidän mökkimme ovat enemmän kuin vain rakennuksia; ne ovat kutsuva portti luonnonrauhaan, täydellinen paikka vieraidesi majoittamiseen tai omaksi piilopaikaksi arjen kiireiden keskellä. Kolmiomökki on oiva valinta piharakennukseksi tai kesämökiksi.

Räätälöityä laatu ja design

Jokainen Arvo-mökki, olipa se sitten pieni vierasmökki tai suurempi lomakoti, on suunniteltu kestämään Pohjolan vaihtelevat sääolosuhteet. Moderni muotoilumme yhdistettynä perinteiseen käsityötaitoon ja huippuluokan materiaaleihin, kuten EPS150 S -eristeisiin, takaa, että kolmiomökkisi on paitsi energiatehokas, myös mukava ja viihtyisä ympäri vuoden.

Suunnittelusta toteutukseen – kaikki saman katon alta

Arvo-mökkien suunnittelupalvelu auttaa sinua luomaan juuri sellaisen kolmiomökin, joka vastaa unelmiasi ja tarpeitasi. Meidän asiantuntijamme ovat valmiita suunnittelemaan kanssasi kaiken kompaktista vierasmökistä laajempiin lomarakennuksiin, räätälöiden jokaisen yksityiskohdan toiveidesi mukaisesti.

Avaimet käteen -palvelu

Toimitamme kolmiomökkisi avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Tämä sisältää rakennusprosessin suunnittelusta asennukseen asti. Voit siis rentoutua ja odottaa, että tuomme unelmiesi mökin suoraan tontillesi.

Energiaratkaisut ja mukavuus

Valinnaiset energiaratkaisumme, kuten aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumput, tarjoavat ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita vaihtoehtoja kolmiomökkisi lämmitykseen ja ilmanvaihtoon. Energiaratkaisumme varmistavat, että kolmiomökkisi on aina mukava ja kutsuva paikka sinulle ja vieraillesi.

Tutustu mallistoomme

Käy verkkosivuillamme porello.fi ja tutustu laajaan mallistoomme, joka sisältää monenlaisia kolmiomökkejä. Valikoimamme avulla voit valita täydellisen vaihtoehdon, joka sopii niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen. Kolmiomökki on erinomainen lisä piharakennukseksi tai vierasmökiksi.