Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Vierasmaja Arvo Mini – Kompakti, Tyylikäs ja Räätälöitävä

Arvo-mini on moderni, ekologinen ja täysin räätälöitävä asumisratkaisu, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Se yhdistää kestävän kehityksen periaatteet, kotimaisen suunnittelun ja innovatiiviset asumismukavuudet, tarjoten ainutlaatuisen yhdistelmän tyyliä, toimivuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

 • Sähköistettävissä

  Pistorasiat, Led-valaistus, Ilmalämpöpumppu

 • Off-grid

  Mahdollista asentaa irti kaikesta esim. saareen

 • Avaimetkäteen-asennus

  Teemme tarvittaessa kaiken

Varastossa

Original price was: 16 990,00 €.Current price is: 14 990,00 €.
Tuotetunnus (SKU): ARVOMOKKI-1 Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Vierasmaja Arvo Mini – Monipuolinen ja Ekologinen Asumisratkaisu

Vierasmaja Arvo Mini edustaa uuden ajan asumista, jossa yhdistyvät ekologisuus, toiminnallisuus ja visuaalinen viehätysvoima. Suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet, tämä kolmiomökki tarjoaa lämpöeristetyn, energiatehokkaan ja täysin muunneltavan tilan, joka sopii niin asumiseen, työskentelyyn kuin vapaa-aikaankin. Täysin kotimaisista materiaaleista valmistettu moderni Arvo-mökki on varustettu uusimmilla teknologioilla, kuten aurinkopaneeleilla ja lämpöpumpuilla, mahdollistaen off-grid-elämäntavan. Räätälöitävyys ulottuu sisustuksesta pohjaratkaisuihin, antaen jokaiselle omistajalle mahdollisuuden luoda oman näköisensä koti. Arvo-mökki on suunnattu ympäristötietoisille kuluttajille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä ja suomalaista designia.

Ympäristöystävällisyys: Arvo-mökki on suunniteltu pienentämään ympäristöjalanjälkeä. Käytämme uusiutuvia materiaaleja ja energiatehokkaita ratkaisuja, kuten aurinkopaneeleja ja lämpöpumppuja, jotka vähentävät energiankulutusta ja CO2-päästöjä.

Ajaton design: Arvo-mökin design yhdistää modernin minimalismin ja luonnonläheisen estetiikan. Ajaton muotoilu varmistaa, että mökki näyttää tyylikkäältä ja kutsuvalta vuodesta toiseen, sulautuen saumattomasti ympäröivään maisemaan.

Kotimaisuus: Kaikki Arvo-mökit suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, käyttäen kotimaisia materiaaleja ja osaamista. Tämä takaa tuotteidemme korkean laadun ja tukee paikallista taloutta.

Räätälöitävyys: Arvo-mökki on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Tarjoamme laajan valikoiman sisustusvaihtoehtoja ja pohjaratkaisuja, joiden avulla voit luoda juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Off-grid-ratkaisut: Tarjoamme Arvo-mökkiin off-grid-ratkaisuja, kuten aurinkopaneelit ja kompostoivat WC:t, mahdollistaen ekologisen ja itsenäisen asumisen kaukana kaupungin melskeestä.

Avaimet käteen -palvelu: Tarvittaessa huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Teemme pohjatyöt ja toimitamme mökin avaimet käteen -periaatteella, jotta voit nauttia uudesta mökistäsi vaivattomasti.

Ympärivuotinen käyttö: Vierasmajat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Erinomainen lämpöeristys ja lämmitysratkaisut takaavat mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa.

Rahoitusvaihtoehdot: Tiedämme, että laadukkaan mökin hankinta on investointi. Siksi tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja, jotka helpottavat unelmiesi mökin toteuttamista. Ole yhteydessä tai tule käymään myymälässämme Itäniityntie 2, Raisio.

Mallimökin tiedot:

 • Leveys: 3080 mm, Syvyys: 3960 mm, Korkeus: 3900 mm
 • Lattianeliöt: 10 m²
 • Palosuojattua EPS150S eristettä
 • 2-kerroksiset lämpölasit

Muokattavissa:

 • Elementit 1200 mm, eli mahdollisuus kasvattaa tai pienentää pituutta +- 1200 mm välein
 • Valmis päivässä
 • Helppo asentaa myös saareen
 • Pintamateriaalit valittavissa
 • Sähköistys
 • WC (jäädyttävä)
 • Ilmalämpöpumppu
 • LED-valaistus
 • Terassi

Tekniset tiedot

Sähköistettävissä Pistorasiat, Led-valaistus, Ilmalämpöpumppu
Off-grid Mahdollista asentaa irti kaikesta esim. saareen
Avaimetkäteen-asennus Teemme tarvittaessa kaiken