Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Yksityiset

Ostaessasi meiltä tuotteen uudella TUOHI Mastercardilla, voit hyödyntää erinomaisia etuja. Ensimmäisen ostosi yhteydessä voit valita joustavan maksuaikataulun, jossa saat korotonta maksuaikaa 6, 12, 24 tai jopa 40 kuukautta tasaerissä. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa ostoksesi takaisin ilman mitään korkokuluja! Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja aloita ostosten tekeminen TUOHI Mastercardilla tänään!

Tuohi Mastercard

ISOMMAT OSTOKSET HUOLETTOMASTI

Tuohi Mastercard – korotonta maksuaikaa

TUOHI Mastercard on kansainvälisesti hyväksytty maksuaika- ja luottokortti, joka tarjoaa sinulle joustavuutta ja mukavuutta ostoksien tekemiseen. Haluamme tehdä ostosten tekemisestä mahdollisimman vaivatonta ja edullista sinulle.

Todellinen vuosikorko TUOHI Mastercardilla on X %, kun käytössäsi on 2000 euron luottoraja. Luottohinta on XXX euroa, ja se sisältää 3 kuukauden Euribor-koron (2/2020) ja 14 prosentin nimelliskoron. Lisäksi kuukausittaiseen laskuun lisätään vain 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta.

On hyvä huomata, että TUOHI Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, jolla voit saada luottorajan 2 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, joka toimii osoitteessa Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Valitsemalla TUOHI Mastercardin voit nauttia huolettomasta ostamisesta ilman korkokuluja ja hyödyntää sen tarjoamia etuja ja joustoa. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ja aloita ostosten tekeminen TUOHI Mastercardilla tänään!