Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Tilausehdot

 

Verkkokaupan porello.fi tuotteet myy ja toimittaa Pooltech Oy (3121302-5). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan osoitteesta porello.fi. Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilatut tuotteet hintoineen sekä toimituskulut. Onnistuneen tilauksen tekeminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilaaja sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus

Kaikki PORELLO:n tarviketilaukset toimitetaan postipaketteina.

Ulkoporeallastoimitukset tulevat aina ns. perälautatoimituksena pihaan, allas pystyasentoon pakattuna.  Ulkoporealtaan paikoilleen laitto ja asennus ei kuulu hintaan. Altaiden toimitusajankohta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Maksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout. Chekcout on turvallinen tapa maksaa verkkokaupan tilaukset ja palveluntarjoajalla on finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Checkout välittää maksun kauppiaalle. Tuotteiden reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä Ulkoporeallaskaupan asiakaspalveluun.

Tutustu Checkoutin tarkempiin maksuehtoihinhttps://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Palautukset

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Asiakas vastaa väärin tilattujen tuotteiden palautuskuluista. Palautus- ja reklamaatiotapauksissa ota yhteys asiakaspalveluun info@porello.fi

Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. Emme vastaanota palautuksia, mikäli pakkaus on avattu tai suojamuovi poistettu.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa tai tuotteessa

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä sähköpostit info@porello.fi. Valokuva vioittuneesta tuotteesta tulee liittää virheilmoitukseen. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan pyytää vahingosta merkintä lähetyksen vastaanottoasiakirjaan.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Porello / Pooltech käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti emmekä luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.