Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

PoolLab 2.0 Digitaalinen vesitesteri

Elektroninen pH-testeri antaa tarkan lukeman veden kloori- ja pH-arvoista. Pakkaukseen sisältyy testiliuskat, lisäliuskat erikseen.

  • Kuvaus

    Elektroninen pH-testeri antaa tarkan lukeman…

Varastossa

Original price was: 199,00 €.Current price is: 159,00 €.
Osasto:

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Uusi ja parannettu Pool Lab 2.0 on täydellinen ratkaisu uima-altaiden ja porealtaiden veden ammattimaiseen analyysiin. Pool Lab 2.0 mittaa digitaalisesti 24 parametria. Kolmiosainen, veteen helposti upotettava mittauskyvetti mahdollistaa nopeat näytteenotot. Laitteessa on sekä Bluetooth® että WiFi aktiivisen yhteyden muodostamiseksi ilmaiseen ohjelmistoon ja sovellukseen.

Mukana täyttötabletit:
20 Phenol Red -tablettia
20 DPD nro. 1 -tablettia
10 DPD nro. 3 -tablettia
10 Alkalinity-M-tablettia
10 CYA-testi-tablettia

• Täydellinen ratkaisu uima-altaiden ja porealtaiden veden ammattimaiseen analyysiin
• Mittaa kiinnitetyllä, vaihdettavalla kolmiosaisella mittauskyvetillä kolme parametria kerralla
• 24 eri allasvesiparametria
• Bluetooth & Wi-Fi: Ilmainen ohjelmisto ja sovellus sekä pilvipalvelu tietojen tallentamiseen
• Suuri värinäyttö helpottaa tietojen lukemista
• Nopea ja yksinkertainen käyttö, 9 painiketta mittauksia varten
• 0-testi-tallennus: Vain yksi testi mitattavaa näyte-erää kohden
• toivotun ihannetason annostusohjeet
• Vesitiiviysluokka IP68, saksalaista laatua
• 4 aaltopituutta (430/530/570/620 nm)

Mittaa digitaalisesti 24 parametria: Kloori (vapaa l yhdistetty l yhteenlaskettu) , pH-arvo, emäksisyys (happokapasiteetti) syaanihappo (stabilisaattori), aktiivihappi, bromi, klooridioksidi, otsoni, vetyperoksidi, alumiini, ammonium, kalkin kovuus, kloramiini, kupari, rauta, nitraatti, fosfaatti, PHMB, kalium, QUAT, sulfaatti, kokonaiskovuus, urea ja sinkki.
Suora pääsy 0-testi-tallennukseen 9 painikkeella (vaatii vain l x/mittausnäyte) ja allasveden 24 eri parametriin. Pool Lab 2.0 on sisäänrakennettuna sekä Bluetooth että Wi-Fi, joilla saat aktiivisen yhteyden joko ilmaiseen LabCom®ohjelmistoon ja -sovellukseen, tai joilla voit synkronisoida tiedot automaattisesti LabCom® Cloudissa. Ilmainen pilvipalvelu – jossa Pool Lab® 2.0 voi synkronisoida tiedot automaattisesti WiFi-yhteyden kautta – varmistaa, että ohjelmisto ja sovellus käyttävät aina samaa tietokantaa.

Pool LAB -digimittari ulkoporealtaalle on monikäyttöinen ja innovatiivinen laite, joka mittaa ulkoporealtaan veden tärkeitä arvoja. Digitaalinen mittari tekee vedenhoidosta ja veden laadun tarkkailusta entistä helpompaa – voit unohtaa vanhanaikaiset testiliuskat. Pool LAB-mittariin luottavat myös tuhannet allasalan ammattilaiset ympäri maailman.

Tämä mittari auttaa sinua pitämään ulkoporealtaasi puhtaana ja minimoimaan vedenvaihdot. Kun pidät altaan veden puhtaana, säästät vettä ja sitä kautta selvää rahaa. Pool LAB -digimittari on täydellinen lisävaruste jokaiselle, joka haluaa seurata ja ylläpitää altaan veden laatua säännöllisesti ja tarkasti.

 

 

Tekniset tiedot

Tuotteella ei ole teknisiä tietoja.