Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Blogi 15.4.2024

Moderni Pihasauna ja vierasmaja sukumökillä

Lukuaika: 2 minuuttia

Sukumökkimme on paikka, jossa perinteet ja nykyaikaiset mukavuudet kohtaavat, luoden ihanan ympäristön perheen ja ystävien kokoontumisille. Kun asiakkaamme toivoi lisää tilaa ja lisämukavuuksia mökilleen, ratkaisuksi muodostui ainutlaatuinen rakennus, joka yhdistää pihasaunan ja vierasmajan. Tämä projektin avaimet käteen -toimitus sisälsi kaiken suunnittelusta toteutukseen, täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkaan Tarpeet ja Toiveet Asiakkaamme halusi rakennuksen, joka ei […]

Sukumökkimme on paikka, jossa perinteet ja nykyaikaiset mukavuudet kohtaavat, luoden ihanan ympäristön perheen ja ystävien kokoontumisille. Kun asiakkaamme toivoi lisää tilaa ja lisämukavuuksia mökilleen, ratkaisuksi muodostui ainutlaatuinen rakennus, joka yhdistää pihasaunan ja vierasmajan. Tämä projektin avaimet käteen -toimitus sisälsi kaiken suunnittelusta toteutukseen, täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asiakkaan Tarpeet ja Toiveet

Asiakkaamme halusi rakennuksen, joka ei ainoastaan lisää tilaa ja mukavuutta, vaan myös sulautuu saumattomasti ympäröivään luontoon ja tarjoaa esteettisen ilmeen. Toiveena oli myös, että uudet tilat tarjoaisivat yksityisyyttä ja rauhaa, sekä mahdollisuuksia rentoutumiseen ja vieraiden majoittamiseen.

Suunnittelu ja Rakentaminen

Projekti alkoi perusteellisella suunnitteluprosessilla, jossa asiakkaan toiveet käytiin huolellisesti läpi. Piirustuspöydällä muotoutuivat ideat yksityiskohtaisiksi suunnitelmiksi, jotka yhdistivät funktionaalisuuden ja visuaalisen viehätyksen. Rakennuksen toisessa päädyssä sijaitseva pihasauna suunniteltiin tarjoamaan perinteistä suomalaista löylykokemusta, kun taas toisessa päädyssä oleva vierasmaja sisustettiin viihtyisästi ja kutsuvasti.

Rakennusmateriaalit ja Ympäristöystävällisyys

Valitsimme rakennusmateriaaleiksi korkealaatuisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Käytimme paljon luonnonmukaisesti tuotettua puuta, mikä ei ainoastaan tue kestävää kehitystä, vaan myös täydentää luonnonkaunista ympäristöä. Lisäksi varmistimme, että rakennuksen eristys ja lämmitysratkaisut ovat energiatehokkaita, vähentäen näin mökin hiilijalanjälkeä.

Sisustus ja Mukavuudet

Sisustuksessa panostettiin laatuun ja yksityiskohtiin. Vierasmajan sisustus suunniteltiin tyylikkäästi, mutta kodikkaasti, jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi ja tervetulleiksi. Saunatilat varustettiin nykyaikaisilla mukavuuksilla, kuten säädettävillä löylyvaloilla ja integroidulla äänentoistojärjestelmällä, joka luo täydellisen rentoutumisympäristön.

Projektin Loppuunsaattaminen

Projekti saatiin päätökseen aikataulussa ja budjetin puitteissa. Avaimet käteen -toimitus tarkoitti, että asiakkaamme sai nauttia uudesta rakennuksestaan välittömästi ilman huolia rakennusprojektin yksityiskohdista. Lopputuloksena oli toimiva, kaunis ja ympäristöön sopiva rakennus, joka palvelee sukumökin tarpeita vuosikymmeniä.

Asiakkaan Palaute

Asiakkaan palaute projektista oli innostunutta. He arvostivat erityisesti sitä, että kaikki toiveet ja tarpeet otettiin huomioon suunnittelussa ja toteutuksessa. Uusi saunakompleksi ja vierasmaja ovat nyt keskeinen osa heidän sukumökkinsä elämää, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiseen ja yhdessäoloon.

Tämä projekti osoittaa, kuinka yksilöllisesti räätälöity rakennus voi parantaa kiinteistön käytettävyyttä ja estetiikkaa, samalla kunnioittaen ympäristöä ja asiakkaan toiveita. Se on esimerkki siitä, miten modernit mukavuudet ja perinteet voivat sulautua saumattomasti toisiinsa, luoden ikimuistoisia hetkiä ja kestäviä arvoja.