Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Allasportaat

Allasportaat ovat käytännöllinen lisävaruste uima-ja porealtaisiin. Nämä korkealaatuisesta muovista valmistetut portaat ovat varustettu liukumattomilla askelmilla, jotka varmistavat turvallisen liikkumisen altaaseen. Allasportaat ovat tyylikkään harmaan värisiä ja niiden muotoilu sopii monenlaisiin uima-ja porealtaisiin. Niiden avulla altaaseen kulkeminen on helpompaa ja turvallisempaa.

  • Mitat

    90 x 61 x 40 cm

Varastossa

120,00 
Tuotetunnus (SKU): STEP1 Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Allasportaat ovat suunniteltu helpottamaan altaaseen kulkemista ja sieltä poistumista. Nämä allasportaat on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka kestää hyvin auringonvaloa ja kemikaaleja, jotka ovat yleisiä altaiden hoidossa.

Allasportaissa on liukumattomat askelmat, jotka varmistavat turvallisuuden. Allasportaiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käytettävyyteen, tyylikkyyteen ja kestävyyteen. Allasportaat ovat saatavana harmaana värinä, ja niiden tyylikäs muotoilu tekee niistä erinomaisen lisävarusteen mihin tahansa uima-altaaseen.

Allasportaat ovat erinomainen lisävaruste kaikille altaan käyttäjille. Allasportaiden avulla altaaseen kulkeminen on helpompaa ja turvallisempaa. Ne ovat käytännöllinen lisävaruste, joka tuo lisää mukavuutta ja turvallisuutta altaan käyttöön.

Tekniset tiedot

Mitat 90 x 61 x 40 cm