Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Kansihissi Easy

Kansihissi Easy on helppo asentaa, ja sen käyttö on erittäin helppoa ja vaivatonta. Asennus vaatii vain vähän tilaa sivuilta, noin 10cm, ja avautumissuuntaan noin 30cm. Kansihissi Easy on siis käytännöllinen lisävaruste, joka tuo lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä ulkoporealtaan omistajille.

  • Asennus

    Helposti asennettava

  • Sopivuus

    Kaikki allasmallit (ei pyöreät)

Varastossa

Original price was: 250,00 €.Current price is: 149,00 €.
Tuotetunnus (SKU): KANSI-EASY Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Kansihissi Easy on kätevä ja käytännöllinen lisävaruste ulkoporealtaisiin. Sen avulla kansi voidaan avata ja sulkea helposti ja vaivattomasti, mikä tekee altaan käytöstä nautinnollisempaa ja huoltamisesta helpompaa.

Kansihissi Easy on valmistettu kestävästä alumiinista, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja kestävän käytössä. Kansihissi on helppo asentaa, ja sen käyttö on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kansihissi Easy on siis käytännöllinen lisävaruste, joka tuo lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä ulkoporealtaan omistajille.

Kansihissi Easy on suunniteltu sopimaan moniin eri ulkoporeallasmerkkeihin. Se on tyylikkään harmaan värinen, mikä sopii monenlaisiin ympäristöihin. Kansihissi on myös kätevä lisävaruste, jos ulkoporealtaassa on esimerkiksi lapsia tai lemmikkejä, sillä kannen avaaminen ja sulkeminen voi olla raskasta ja vaarallista heille.

Kansihissi Easy on erinomainen lisävaruste kaikille ulkoporealtaan omistajille, jotka haluavat helpottaa altaan käyttöä ja huoltamista. Se on helppokäyttöinen ja kestävä ratkaisu, joka tekee ulkoporealtaan käytöstä vieläkin nautinnollisempaa.

Asennus on helppoa ja tukimekanismi vaatii tilaa sivuilta noin 10cm, avautumissuntaan noin 30cm.

Tekniset tiedot

Asennus Helposti asennettava
Sopivuus Kaikki allasmallit (ei pyöreät)