Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Carelia Grill® 9K-100 Matala Premium

  • Takuu

    2 vuotta

  • Valmistusmaa

    Suomi

Varastossa

1 725,00 
Tuotetunnus (SKU): CAREL-4513 Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

CARELIA GRILL® 9K-100 Matala Premium on oiva valinta sinulle, joka nautit ulkoilmasta, ruoanlaitosta ja yhdessäolosta. Tämä tulisija/grilli on kokonainen keittiö, jolla voit helposti ja monipuolisesti valmistaa maittavia aterioita, esim. herkullisten liharuokien ja kasvisten lisäksi makeita muurinpohjalettuja ja pannukahvia kuin mehevää loimulohtakin.

Matala-malli sopii parhaiten tunnelmointiin ja yhteisiin hetkiin ystävien ja perheen kanssa. Sen työskentelykorkeus on n. 50 cm, jolloin se sopii parhaiten istualtaan grillaamiseen. Premium-mallin vakio-ominaisuuksiin kuuluvat kätevät nostomekanismit portaattomalla säädöllä, irrotettavilla kääntötasoilla ja rst-pystyputkilla. 9K-100 Matala Premium voidaan asentaa sellaisenaan ulos (pihalle tai terassille). Asennus sisätiloihin (kotaan tai grillikatokseen) onnistuu erillisen piippusarjan avulla. Paloturvallisuuden vuoksi puulattia tulee suojata asianmukaisesti lattiapellillä.

Toimitus sisältää savukuvun, sadehatun ja premiumvarustuksen. Erillisinä lisävarusteina saatavat shaslik-setti, sivupöydät sekä tuuli- ja kipinäsuojat vievät grillauskokemukseksi aivan uudelle tasolle.

Kahden vuoden takuu.

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaisuutta kotiisi tai mökillesi.

CARELIA GRILL® – ENJOY THE LIFESTYLE

Tekniset tiedot

Takuu 2 vuotta
Valmistusmaa Suomi