Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Grillit

Valikoimamme laadukkaat, kotimaiset grillit ovat erinomainen valinta ulkotilaasi ja tarjoavat monipuoliset käyttömahdollisuudet. Panostamme kestävyyteen, toiminnallisuuteen ja tyylikkääseen muotoiluun, joten voit luottaa grilliemme laatuun ja suorituskykyyn.

Grillivalikoimastamme löydät muun muassa Pohjois-Karjalaisella intohimolla valmistetut CARELIA GRILL® grillit sekä grillipöydät. CARELIA GRILL® on laadukas ja kestävä Suomessa, Pohjois-Karjalassa valmistettu tulisija. Tulisijan käyttö on helppoa ja turvallista – ja voit huoletta nauttia sen tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Tulisijan asennuksen, käytön ja käytettävän polttoaineen suhteen on aina noudatettava kansallisia, alueellisia ja paikallisia määräyksiä. Tulisijan turvallisuuden ja toimivuuden takaamiseksi noudata aina käyttöohjeita elleivät em. määräykset muuta edellytä.

Suodattimet

Näytetään tulokset 1–24 / 26

Tutustu Porellon laajaan ja monipuoliseen grillivalikoimaan – Jokaiselle grillaajalle jotakin

Kun aurinko paistaa ja ilta venyy pitkäksi, mikään ei vedä vertoja omalla pihalla tai terassilla grillaamisen ilolle. Porellon grillivalikoima tarjoaa sinulle täydelliset välineet näihin hetkiin. Valikoimassamme on huippulaadukkaita grillejä, jotka sopivat niin perhejuhliin kuin rennompiinkin grillihetkiin.

Kamado Joe ja Kamado Bono – Modernit keraamiset grillit

Kamado Joe ja Kamado Bono ovat markkinoiden johtavia keraamisia grillejä, jotka tunnetaan erinomaisesta lämmönsäätelykyvystään ja monipuolisista käyttömahdollisuuksistaan. Nämä grillit mahdollistavat paitsi perinteisen grillaamisen, myös savustamisen, leipomisen ja hitaan kypsennyksen. Keraamisen rakenteensa ansiosta Kamado-grillit pitävät lämpötilan tasaisena pitkään, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan vaativammallekin grillaajalle.

CARELIA GRILL® – Kestävää suomalaista käsityötä

CARELIA GRILL® tuotteet valmistetaan Pohjois-Karjalassa, suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Valikoimaamme kuuluu niin perinteisiä puugrillejä kuin innovatiivisia ratkaisuja kuten Grrillipöytä, joka kutsuu yhteisen pöydän ääreen nauttimaan grilliruoasta ja hyvästä seurasta. Näissä grilleissä yhdistyvät korkea laatu, kestävyys ja suomalainen muotoilu, tarjoten täydellisen kokonaisuuden jokaiseen ulkotilaan.

Argentiinalaiset grillit – Grillaamisen taidetta

Argentiinalainen grilli on tunnettu avoimesta rakenteestaan ja hilatason säädettävyydestä, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun lihan täydelliseen kypsentämiseen. Argentiina-tyyliset grillit sopivat erinomaisesti niille, jotka haluavat yhdistää grillaamisen ja seurustelun saumattomasti.

Grilli joka tarpeeseen

Olitpa sitten kotikokki tai kokeneempi grillaaja, meiltä löytyy grilli jokaiseen tarpeeseen. Kaikki grillimme ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan parhaat mahdolliset grillauskokemukset vuodesta toiseen. Valitse kotimainen puugrilli kodikkaaseen kotaan tai tyylikäs ja monipuolinen Kamado-grilli moderniin terassiympäristöön.

Kun etsit laadukasta, kestävää ja tyylikästä grilliä, Porello tarjoaa ratkaisun. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä täydellinen grilli juuri sinun tarpeisiisi.