Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Kuohu Pro 7

KuohuSpa Pro 7 on monipuolinen ja tilava poreallas, suunniteltu erityisesti vuokrakäyttöön ja suurten seurueiden virkistyskäyttöön. Isokokoinen allas mahtuu isommallekin porukalle, ja sen suunnittelussa on huomioitu vedentulon estäminen pihalle, vaikka allas olisi täynnä kylpijöitä. Erillisellä ohjelmointinäytöllä varustettuna käyttäjät voivat hallita altaan toimintoja, kuten pumppuja ja valoja, mikä estää vääränlaiset säädöt ja lisää turvallisuutta. Poreallas on helposti muokattavissa myös kotikäyttöön, jolloin täysin varusteltu kosketusnäyttö asennetaan altaaseen, tuoden lisätoimintoja ja henkilökohtaista hallintaa allaskokemukseen.

  • Mitat

    240 x 240 x 100 cm

  • Henkilömäärä

    7

  • Makuupaikat

    Ei makuupaikkoja

Valitse vaihtoehdoista

Alk. 9 900,00 
Tuotetunnus (SKU): KUOH-PRO7 Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

KuohuSpa Pro 7 on erinomainen valinta porealtaaksi vuokrakäyttöön ja suurempiin tapaamisiin, jossa kaivataan tilavuutta ja kestävyyttä. Tämä iso allas on mitoiltaan 240 x 240 x 100 cm, mikä mahdollistaa sen, että isompikin seurue mahtuu nauttimaan poreista ilman huolta veden yli vuotamisesta. Altas on suunniteltu käytettäväksi erityisesti vuokrakohteissa, ja sen käyttöä helpottaa erillinen ohjauspaneeli, josta käyttäjät voivat hallita vain altaan perustoimintoja kuten pumppuja ja valaistusta. Tämä suojatoiminto varmistaa, että altaan asetuksia ei pääse muuttamaan väärin, mikä takaa turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen sekä altaan pitkän käyttöiän.

Vaikka KuohuSpa Pro 7 on ihanteellinen vuokraus- ja yleiseen käyttöön, se on myös muunneltavissa yksityiskäyttöön, jolloin kosketusnäyttö voidaan asentaa altaaseen kiinteästi. Tämä mahdollistaa altaan täyden ohjelmoitavuuden kotona, lisäten käyttömukavuutta ja tekee siitä henkilökohtaisen rentoutumispaikan. Kestävä rakenne ja ajaton muotoilu takaavat, että KuohuSpa Pro 7 tarjoaa ylellisen porealtaiden elämyksen missä tahansa ympäristössä.

Tekniset tiedot

Mitat 240 x 240 x 100 cm
Paino 400 kg
Henkilömäärä 7
Makuupaikat Ei makuupaikkoja
Lämmitin 5,25kW*
Pumppu Erillinen kiertovesipumppu
Suuttimet 45 kappaletta
LED-valaistus Kyllä
Otsonaattori Kyllä
Eristekansi Kyllä (15/12cm)
Liitäntä 400 V 3 x 16 A
Tilavuus 1908 litraa
Suodatin 2 kpl SC714