Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Atlas Life

Atlas Life – Wellis Life -sarjan ulkoporeallas tarjoaa ylellistä rentoutumista suuremmillekin seurueille. Nauti edistyneestä hieronnasta, energiatehokkuudesta ja tyylikkäästä muotoilusta omassa pihassasi.

 • Mitat

  215 x 215 x 865 cm

 • Henkilömäärä

  6

 • Makuupaikat

  1

Valitse vaihtoehdoista

Original price was: 12 490,00 €.Current price is: 9 000,00 €.
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Atlas Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Atlas Life – Tilaa ja Tyyliä Jokaiseen Pihapiiriin

Atlas Life, kookas ja kutsuva ulkoporeallas Wellis Life -sarjasta, tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilavuutta, mukavuutta ja edistyksellistä teknologiaa. Tämä allas on suunniteltu perheille ja ystäväporukoille, jotka arvostavat laatuaikaa ulkona, ylellisessä ja rentouttavassa ympäristössä.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 2150 × 2150 × 865 mm
 • 1 makuupaikka ja 5 istumapaikkaa
 • Veden tilavuus: 1100 litraa
 • Paino (tyhjänä): 391 kg

Suunnittelu ja Ominaisuudet Atlas Life -altaassa on 43 vesihierontasuutinta ja neljä äärettömyyssuihkua (Infinity jets), jotka takaavat monipuolisen ja syvän hieronnan jokaiselle käyttäjälle. Sen SmartTouch-ohjauspaneeli ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä tarjoavat käyttäjäystävällisen kokemuksen jokaisella käytöllä.

Energiatehokkuus ja Ympäristöystävällisyys Atlas Life on varustettu skandinaavisella Polyfoam-eristyksellä ja ABS-pohjalevyllä, jotka yhdessä minimoivat lämpöhäviön ja vähentävät energiankulutusta, mikä tekee siitä sekä ympäristöystävällisen että kustannustehokkaan valinnan.

Lisäominaisuudet ja Mukavuus Altaassa on keskeinen valaistus sekä reunavalaistus, jotka luovat ihanteellisen tunnelman iltaisin. Atlas Life tarjoaa myös mahdollisuuden lisävarusteisiin, kuten 3 kW:n lämpöpumppuun ja Smart- In step -järjestelmään, joka mahdollistaa energiatehokkaamman lämmityksen.

Atlas Life -ulkoporeallas on täydellinen valinta niille, jotka etsivät ylellistä ja rentouttavaa kylpykokemusta omalla pihallaan. Sen tilava muotoilu, korkeatasoiset ominaisuudet ja ympäristöystävälliset ratkaisut takaavat, että jokainen hetki altaassa on nautinnollinen.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 215 x 215 x 865 cm
Paino 391 kg
Henkilömäärä 6
Makuupaikat 1
Audio AquaSoul™ 2.1
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 2 x 2 hv
Vedentilavuus 1100 l
Infinity-suuttimet 4
Suuttimia yht. 43
Vesiputous 1 kpl Valaistu
Suihkulähde -