Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis

Tutustu Wellis ulkoporealtaisiin, Euroopan johtavaan spa-allasvalmistajaan, joka tuo ylellisen spa-kokemuksen suoraan kotiisi. Welliksen ulkoporealtaat ovat suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa rentoutumista ja hyvinvointia, yhdistäen innovatiivisen teknologian ja kestävän rakenteen.

Suodattimet
Henkilömäärä
Näytä enemmän Näytä vähemmän
Makuupaikat

Näytetään tulokset 1–24 / 28

Jokainen Wellis-allas on suunniteltu huomioiden käyttäjän mukavuus ja rentoutumisen maksimointi. Altaat sisältävät erilaisia hierontajärjestelmiä, jotka tarjoavat täydellisen kehon hieronnan, lievittäen lihasjännitystä ja edistäen syvää rentoutumista. Lisäksi Wellis ulkoporealtaat ovat varustettu energiatehokkailla lämmitys- ja suodatusjärjestelmillä, jotka takaavat puhtaan ja lämpimän veden pienemmällä energiankulutuksella.

Wellis ulkoporealtaiden muotoilu on sekä moderni että tyylikäs, joten ne sopivat saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan, olipa kyseessä sitten pieni piha tai suuri puutarha. Valikoimasta löytyy eri kokoja ja malleja, jotka vastaavat kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin, aina kompakteista malleista suuriin perhealtaisiin.

Kun valitset Wellis ulkoporealtaan, valitset laadun, ylellisyyden ja kestävyyden. Anna Welliksen muuttaa pihasi rentoutumisen keitaaksi, jossa voit nauttia spa-elämyksistä vuoden jokaisena päivänä.