Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Carelia Grill® 9K Tuplapohja

Carelia Grillin erillisellä tuplapohjalla saat 9K-80 grillillesi jämäkän ja käytännöllisen lisäsuojan, joka pidentää tehokkaasti grillin käyttöikää.

  • Mitat

    60 x 60 cm

  • Takuu

    2 vuotta

Varastossa

150,00 
Tuotetunnus (SKU): CAREL-4094 Osasto:

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Carelia Grillin erillisellä tuplapohjalla saat 9K-80 grillillesi jämäkän ja käytännöllisen lisäsuojan, joka pidentää tehokkaasti grillin käyttöikää. Tuotteen teräspohjan paksuus on 2 mm ja halkaisija 60 cm. Tuplapohjan ollessa paikoillaan, grillin ulkoreuna jää vapaaksi. Voit halutessasi koristella pohjan reunukset erillisillä koristekivillä, joilla saat grillillesi lisää näyttävyyttä.

Tuplapohja kaventaa tulisijan pinta-alaa ja optimoi lämmöntuoton minimoimalla lämpöhäviön. Tuplapohja toimii samanaikaisesti pienenä tuuli- ja kipinäsuojana.
9K-80 grilliin asennettuna tuplapohja lisää teräksen vahvuutta suurimpien kuumuuksien alalla (paksuutta yhteensä 5 mm). Tämän lisävarusteen ansiosta tulisijan pinta säilyy käytännössä ehjänä ja muotoutumattomana myös korkeissa lämpötiloissa. Siksi se ei säikähdä kovempaakaan käyttöä. Tuplapohja on helppo asentaa ja irrottaa esimerkiksi grillin huoltoa varten.

Kahden vuoden takuu.

Korista kotisi tai kesämökkisi piha palalla aitoa pohjoiskarjalaisuutta!
CARELIA GRILL® – ENJOY THE LIFESTYLE

Tekniset tiedot

Mitat 60 x 60 cm
Takuu 2 vuotta
Pohjan paksuus 2 mm