Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Grillipöydät

Mikä yhteisessä grilli-illassa ei yleensä toimi? Yksi kokkaa toisaalla ja muut nauttivat toisaalla. Ruoat saapuvat pöytään eri aikaan. Mitäpä jos kaikki voisivat istua saman pöydän ääreen ja nauttia kiireettömästä ajasta yhdessä seurustellen ja hyvän ruoan parissa. Tehdä ruokaa yhdessä!

Suodattimet

Näytetään kaikki 2 tulosta

Grillipöytä – Yhteisen nautinnon keskipiste

Grillipöytä on kotimainen tuote, joka yhdistää grillaamisen ja yhdessäolon ainutlaatuisella tavalla. Tämä pöytä on suunniteltu niin, että voit grillata ruokia keskellä pöytää, samalla kun nautit ystävien seurasta. Grillipöytä tekee ruoanlaitosta sosiaalisen tapahtuman, jossa kaikki pöydän ympärillä istuvat voivat osallistua valmistusprosessiin. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää illallisen ja illanvieton saumattomasti.

Kun ilta hämärtyy ja ruokailu on ohi, Grillipöytä tarjoaa vielä lisäarvoa. Voit helposti lisätä puupellettejä pöydän keskellä olevaan grillauspesään, muuttaen sen lämpöä ja valoa tuovaksi tulipesäksi. Tämä luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman, joka jatkaa iltaa mukavasti pihalla tai terassilla. Grillipöytä ei ainoastaan tarjoa mahtavia grillausominaisuuksia, vaan se muuntautuu myös kauniiksi tulisijaksi, joka kokoaa yhteen ja luo unohtumattomia muistoja.

Monipuolisuus ja kestävyys

Grillipöytä on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja helpon huollon. Pöydän muotoilu on ajaton, ja se sopii monenlaisiin ulkotiloihin, olipa kyseessä sitten moderni terassi tai perinteisempi mökin piha.