Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Grillipöytä 4 + 2

Grillipöytä 4 + 2 hengelle. Tupeensahatusta massiivipuusta valmistetussa pöydässä on integroitu 2-osainen grillielementti. Jokainen elementti on mahdollista irrottaa helposti.

  • Mitat

    175 x 107 cm

  • Valmistusmaa

    Suomi

Varastossa

2 600,00 
Tuotetunnus (SKU): GRILLIPOYTA-4-2 Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Jaettu kokemus on paras kokemus

Mikä yhteisessä grilli-illassa ei yleensä toimi? Yksi kokkaa toisaalla ja muut nauttivat toisaalla. Ruoat saapuvat pöytään eri aikaan. Mitäpä jos kaikki voisivat istua saman pöydän ääreen ja nauttia kiireettömästä ajasta yhdessä seurustellen ja hyvän ruoan parissa. Tehdä ruokaa yhdessä!

Grillipöytä tekee tämän mahdolliseksi! Alunperin aasialaisesta ruokakulttuurista lähtöisin oleva social dining on rantautunut nyt myös Suomeen. Raa’at esivalmistellut ruoat tuodaan pöytään ja ne kokataan yhdessä seurustelun lomassa.

100 % kotimainen Grillipöytä on käsityönä valmistettu. Pöydän pinta on laadukasta massiivipuuta, grilliosat ja jalat terästä. Grilliosa on erikseen irroitettava. Monikäyttöistä grilliä voi käyttää grillaamiseen, savustamiseen ja terassin lämmitykseen. Siinä voi polttaa hiiltä, brikettejä, puuta ja pellettiä.

Tuotetiedot ja paloturvallisuus:

Grillisydämen ympärillä on kiinteä RST-kehys (ruostumaton teräs), jonka kanssa grilliosa upotetaan pöytään. RST-kehys on ainoa osa, joka on suoraan kosketuksissa puupintaan. Varsinainen grilliosa on 60 mm irti puusta ja on näin ollen paloturvallinen käyttää.

Lisäksi Grillin sisältä löytyy erilliset hiiliastiat, joihin hiilet lisätään. Astiat on toteutettu siten, että grillin ja hiiliastioiden väliin jää ilmarako estäen pöydän liian kuumenemisen. Liikuteltavat astiat myös helpottavat suuresti pöydän käyttöä, sekä hiilien tyhjennystä. Astioissa on kätevät nostokahvat, jonka avulla hiilien / tuhkan poisto on helppoa ja vaivatonta.

Grilli kuumenee käytössä paljon, mutta johtuen pöydän rakenteesta ja muotoilusta, ei kuumiin osiin ole suoraa kosketusta. Suosittelemme kuitenkin varovaisuutta. Kuumaa grilliä ei saa jättää ilman vartiointia esim. pienten lasten läheisyyteen.

Tekniikka ja kasaus:

Tuote toimitetaan osissa, mutta tuotteen kokoaminen on helppoa. Mukana tulevat selkeät kasausohjeet ja tarvittavat ruuvit, ym. kiinnikkeet. Pöytälevyihin on merkitty valmiiksi jalkojen paikat, sekä ruuvien kohdat. Kokoamisessa ruuvataan jalat ja tukiraudat kiinni pöytälevyyn ohjeiden mukaisesti. Itse grillisydän toimitetaan kokonaisena. Grillisydän upotetaan pöydän keskellä olevaan koloon. Grillisydän kiinnitetään päädyistä kierretangoilla kiinni sille kuuluviin tukirautoihin. Kierretangoissa on säätömutterit, joilla grillin korkeuden säätäminen pöydän tasolle on helppoa. Rakenteen ansiosta grillisydän on helppo nostaa pois paikalta esim. perusteellisempaa puhdistusta tai vaikka talvisäilytystä varten.

Tekniset tiedot

Mitat 175 x 107 cm
Valmistusmaa Suomi