Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Carelia Grill® 9K-80 Korkea Premium Kota-Setti

Carelia Grill 9K-80 Korkea Premium Kota-setti tarjoaa aidon tulen ainutlaatuista tunnelmaa jokaiseen kotaan. Setti sisältää kaiken tarvittavan: kodan sydämenä toimivan 9K-80 Korkea Premium-tulisijan, kätevät sivupöydät, piippusetin sekä suojaavan lattiapellin.

  • Takuu

    2 vuotta

  • Valmistusmaa

    Suomi

Varastossa

2 229,00 
Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Yhdessä vietetty aika perheen ja ystävien kanssa on korvaamatonta. Olennaisena osana yhteisiin hetkiin kuuluu tietysti hyvä ja maukas ruoka. Avotulella paistetut herkut kodassa nautittuna ovat niin maun kuin tunnelman osalta vertaansa vailla.

Carelia Grill 9K-80 Korkea Premium Kota-setti tarjoaa aidon tulen ainutlaatuista tunnelmaa jokaiseen kotaan. Setti sisältää kaiken tarvittavan: kodan sydämenä toimivan 9K-80 Korkea Premium-tulisijan, kätevät sivupöydät, piippusetin sekä suojaavan lattiapellin.

9K-80 Korkea Premium-grillin vakiovarustukseen kuuluu portaattomat nostomekanismit, joilla grillaustasoja saa näppärästi säädettyä sopivalle korkeudelle ja kohdalle joko suoraan tulen päälle tai vähän sivuun. Tällä grillilla voit tehdä monipuolisesti ruokakokeiluja: paista lihaa, loimuta lohta, grillaa kasviksia, keitä nokipannukahvit ja pyöräytä muurinpohjaletut – näin muutamia takuuvarmoja herkkuja mainitaksemme.

Carelia Grill-tuotteemme valmistetaan Pohjois-Karjalassa, havumetsien ja jylhien kallioiden keskellä. Intohimomme kumpuaa karjalaisesta luonnosta ja kulttuurista. Valmistamme pihagrilli-tuotteemme karjalaisella tarmolla ja ylpeydellä, perinteitä ja arvoja vaalien. Iloiset ja eläväiset karjalaiset ovat aina kokoontuneet juhlimaan yhteen laulun sekä ruuan merkeissä. Uskomme, että parhaat muistot syntyvät yhdessä syödessä ja seurustellessa.

Kahden vuoden takuu.

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaisuutta kotiisi tai mökillesi.

CARELIA GRILL® – ENJOY THE LIFESTYLE

Tekniset tiedot

Takuu 2 vuotta
Valmistusmaa Suomi