Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Saunum Base Short

Saunum Base Solution on täydellinen valinta niille, joilla on jo sauna eikä käytettävän sähkö- tai puulämmitteisen kiukaan vaihtamisen tarvetta ei ole, mutta saunanautinnossa olisi parantamisen varaa.

  • Mitat

    43,7 x 22,6 x 190 cm

Valitse vaihtoehdoista

Alk. 1 239,00 
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Saunum Base Solution on patentoitu saunaratkaisu, joka varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen saunatilassa. Tämä erityisvalmisteinen ilmanvaihtojärjestelmä jakaa höyryn tasaisesti saunatilaan ja lisää ilmaan Himalajan suolan ioneja, joilla on myönteinen vaikutus hengityselimiin ja ihoon.

Saunum Base Solution ilmanvaihtojärjestelmä toimii hiljaisesti ja jakaa höyryn ja lämpötilan tasaisesti koko saunatilaan – kun vettä heitetään kiukaalle, et koe välittömästi nopeaa lämmönnousua. Lämpö jakautuu tilassa tasaisesti ja saunakäynti saattaa jatkua pitempään kuin yleensä, ilman, että saunominen väsyttäisi tai rasittaisi. Tasapainotettu ilmapiiri luo rentouttavan ilmapiirin ja saa mielen siirtymään melkein meditatiiviseen tilaan – merkkinä luonnollisesti saavutetusta hyvinvointitilasta.

Saunumin kehittämä sisäilmayksikkö voidaan varustaa etäohjaimella, jolla säädetään ja muutetaan kätevästi ilmanvaihdon nopeutta. Nopeutta voidaan säätää saunan koon mukaan tai muuttamalla laitteen asetuksia, jolla voidaan mm. kytkeä perinteinen sauna kuuman höyrysaunan tilaan.

Tekniset tiedot

Mitat 43,7 x 22,6 x 190 cm
Paino 30 kg
Korkeus yläsäleiköllä 190,0 cm
Korkeus ilman yläsäleikköä 178,9 cm