Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Elbrus Life

Elbrus Life – Wellis Life -sarjan ulkoporeallas tarjoaa tilaa ja ylellisyyttä suuremmillekin seurueille. Nauti edistyksellisestä teknologiasta ja energiatehokkaasta rentoutumisesta omassa pihassasi.

 • Mitat

  236 x 236 x 95 cm

 • Henkilömäärä

  7

 • Makuupaikat

  Ei makuupaikkoja

Valitse vaihtoehdoista

11 000,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Elbrus Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Elbrus Life – Ulkoporeallas, jossa Yhdistyvät Tilavuus ja Moderni Teknologia

Elbrus Life, osa Wellis Life -sarjaa, tarjoaa tilavan ja ylellisen ulkoporealtaan, joka on suunniteltu suurille perheille tai ryhmille. Tämä allas yhdistää upean muotoilun, edistyksellisen teknologian ja ympäristöystävälliset ominaisuudet, mikä tekee siitä täydellisen lisän mihin tahansa ulkotilaan.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 2360 × 2360 × 950 mm
 • Istumapaikkoja: 7
 • Veden tilavuus: 1500 litraa
 • Paino (tyhjänä): 452 kg

Ominaisuudet ja Teknologia Elbrus Life tarjoaa 61 vesihierontasuutinta, mukaan lukien neljä äärettömyyssuihkua (Infinity jets), jotka takaavat kokonaisvaltaisen rentoutumiskokemuksen. SmartTouch-ohjauspaneeli ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä varmistavat helpon ja turvallisen käytön.

Energiatehokkuus ja Kestävä Rakennus Tämän altaan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. LightSide™ UV-suojattu puujäljitelmäinen sivupaneeli, POLI-MAX™ vahvistus ja skandinaavinen Polyfoam-eristys minimoivat lämpöhäviöt ja edistävät energia- ja kustannustehokkuutta.

Käyttäjäystävällisyys ja Mukavuus Elbrus Life sisältää kaksi LED-valaistua suihkulähdettä ja kattavan Exclusive Lights -väriterapiavalot, jotka luovat rentouttavan tunnelman. Lisäksi, sen ergonomisesti muotoillut istuimet ja makuupaikat takaavat mukavuuden jokaiselle käyttäjälle.

Elbrus Life on suunniteltu niille, jotka etsivät tilavaa ulkoporeallasta, joka ei tee kompromisseja suorituskyvyssä, muotoilussa tai ympäristöystävällisyydessä. Sen monipuoliset ominaisuudet ja huippuluokan teknologia tarjoavat unohtumattoman rentoutumiskokemuksen omassa pihassasi.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 236 x 236 x 95 cm
Paino 452 kg
Henkilömäärä 7
Makuupaikat Ei makuupaikkoja
Audio AquaSoul™ Pro 4.1 hidden
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 1 x 3 hv 2-nopeus, 1 x 3 hv 1-nopeus
Vedentilavuus 1500 l
Infinity-suuttimet 4
Suuttimia yht. 61
Vesiputous 1 kpl Valaistu
Suihkulähde 2 kpl Valaistu