Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Everest Life

Everest Life – Ylellinen kohtaaminen luonnon ja modernin teknologian kanssa

Everest Life – Wellis Life -sarjan ulkoporeallas yhdistää ylellisyyden, edistyksellisen teknologian ja kestävän suunnittelun. Koe ainutlaatuinen rentoutumis- ja hierontakokemus omassa pihassasi.

Everest Life -ulkoporeallas on suunniteltu niille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä ja ylellisyyttä.

Sen innovatiiviset ominaisuudet ja huolellisesti suunniteltu muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa ulkotilaan, tarjoten vertaansa vailla olevan rentoutumiskokemuksen.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

 • Mitat

  236 x 236 x 95 cm

 • Henkilömäärä

  5

 • Makuupaikat

  2

Valitse vaihtoehdoista

11 000,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Everest Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Everest Life – Ylellinen Kohtaaminen Luonnon ja Modernin Teknologian Kanssa

Everest Life -ulkoporeallas Wellis Life -sarjasta edustaa huipputeknologiaa ja suunnittelun mestariteosta, joka tuo ylellisyyden ja rentoutumisen ulottuvillesi. Tämä allas on suunniteltu vastaamaan korkeimpiin odotuksiin toiminnallisuuden, mukavuuden ja estetiikan osalta.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 2360 × 2360 × 950 mm
 • 2 makuupaikkaa ja 3 istumapaikkaa
 • Veden tilavuus: 1382 litraa
 • Paino (tyhjänä): 452 kg

Erinomainen Suunnittelu ja Ominaisuudet Everest Life ylpeilee ainutlaatuisella muotoilullaan, joka yhdistää tyylikkyyden ja ergonomian, tarjoten viisi istumapaikkaa, mukaan lukien kaksi makuupaikkaa. Sen 68 vesihierontasuutinta, mukaan lukien kuusi äärettömyyssuihkua (Infinity jets), tarjoavat syvän ja monipuolisen hieronnan, joka rentouttaa lihaksia ja mieltä.

Edistynyt Teknologia

 • SmartTouch-käyttöpaneeli intuitiivisella käyttöliittymällä
 • Energiatehokas WOW-järjestelmä elektronisella veden ohjausjärjestelmällä
 • Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä puhtaaseen ja turvalliseen kylpykokemukseen

Energiatehokkuus ja Kestävä Rakennus Everest Life -altaan POLYFOAM-eristys ja ABS-pohjalevy tarjoavat erinomaisen lämmöneristyksen, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja energiatehokkaan valinnan. Lisäksi sen LightSide™ UV-suojattu puujäljitelmäinen sivupaneeli kestää aikaa ja säilyttää ulkonäkönsä vuosien ajan.

Ylelliset Lisävarusteet ja Valaistus

 • Exclusive Lights -väriterapiavalot luovat ainutlaatuisen tunnelman
 • Valinnainen Aquasoul™ Pro 4.1 piilokaiutinjärjestelmä viihdyttää sinua lempimusiikillasi
 • Lisävarusteena saatavilla oleva 3 kW:n lämpöpumppu tarjoaa lisäsäästöjä

Everest Life -ulkoporeallas on suunniteltu niille, jotka arvostavat laatua, kestävyyttä ja ylellisyyttä. Sen innovatiiviset ominaisuudet ja huolellisesti suunniteltu muotoilu tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa ulkotilaan, tarjoten vertaansa vailla olevan rentoutumiskokemuksen.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 236 x 236 x 95 cm
Paino 452 kg
Henkilömäärä 5
Makuupaikat 2
Audio AquaSoul™ Max 4.1
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 3 hv 2-nopeus, 3 hv
Vedentilavuus 1382 l
Infinity-suuttimet 6
Suuttimia yht. 68
Vesiputous 1 kpl Valaistu
Suihkulähde 2 kpl Valaistu
Valaistus Light-zone-järjestelmä