Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Kilimanjaro Life

Kilimanjaro Life -ulkoporeallas Wellis Life -sarjasta tarjoaa ylellistä rentoutumista, edistyksellistä teknologiaa ja energiatehokkuutta. Täydellinen yhdistelmä modernia muotoilua ja kestävyyttä kotisi ulkotiloihin.

 • Mitat

  236 x 236 x 95 cm

 • Henkilömäärä

  6

 • Makuupaikat

  1

Valitse vaihtoehdoista

11 000,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Kilimanjaro Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleihin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Kilimanjaro Life – Ulottuvuutta ja Ylellisyyttä Pihallesi

Tutustu Kilimanjaro Life -altaaseen, Wellis Life -sarjan kruununjalokiveen, joka on suunniteltu tuomaan luksusta ja rentoutumista suoraan kotiisi. Tämä ulkoporeallas yhdistää modernin muotoilun, edistyksellisen teknologian ja ympäristötietoisuuden ainutlaatuisella tavalla, tarjoten vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen.

Mitat ja Ominaisuudet

 • Mitat: 2360 x 2360 x 950 mm
 • Istumapaikkoja: 5, mukaan lukien 1 makuupaikka
 • Veden tilavuus: 1450 litraa
 • Paino (tyhjänä): 454 kg

Teknologia ja Mukavuus Kilimanjaro Life on varustettu uusimmilla Wellis-innovaatioilla, kuten elektronisella veden ohjausjärjestelmällä (WOW system), joka mahdollistaa veden virtauksen säätelyn napin painalluksella, tarjoten räätälöidyn hierontakokemuksen. Altaassa on myös SmartTouch-käyttöpaneeli ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä, jotka takaavat käyttäjäystävällisyyden ja puhtaan veden ilman kemikaaleja.

Energiatehokkuus ja Ympäristöystävällisyys Kilimanjaro Life on suunniteltu energiatehokkaaksi ja ympäristöystävälliseksi. Sen skandinaavinen eristys, POLYFOAM-levyt ja ABS-pohjalevy luovat eristäviä ilmataskuja, vähentäen lämmönhukkaa ja energiankulutusta. Lisäksi, valinnainen 3 kW:n lämpöpumppu ja Smart- In step -järjestelmä takaavat vielä suuremmat säästöt lämmitysenergiassa.

Design ja Ulkonäkö Kilimanjaro Lifen muotoilu yhdistää modernin estetiikan ja käytännöllisyyden. Sen LightSide™ UV-suojattu puujäljitelmäinen sivupaneeli ja POLI-MAX™ vahvistus tarjoavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Valittavissa olevat akryylivärit, kuten Sterling Silver, Tuscan Sun ja Midnight Canyon, sekä sivupaneelien värit brown ja grey, mahdollistavat altaan sopeuttamisen mihin tahansa ulkoasuun.

Kokemuksen Huippu Kilimanjaro Life tarjoaa ainutlaatuisen hierontakokemuksen, kiitos sen 59 suuttimen, jotka sisältävät kuusi äärettömyyssuihkua (Infinity jets), tarjoten laajan valikoiman hierontavaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Lisäksi, Exclusive Lights -väriterapiavalot ja valinnainen Aquasoul™ Pro 4.1 piilokaiutinjärjestelmä luovat rentouttavan tunnelman, joka tekee jokaisesta kylvystä ainutlaatuisen kokemuksen.

Tervetuloa tutustumaan Kilimanjaro Life -altaaseen ja koe, kuinka se mullistaa ulkotilojesi käytön ja tuo arkeesi ylellisyyttä ja rentoutumista.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 236 x 236 x 95 cm
Paino 454 kg
Henkilömäärä 6
Makuupaikat 1
Audio AquaSoul™ Pro Max 4.1 hidden
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 1 x 3 hv 2-nopeus, 1 x 3 hv 1- nopeus
Vedentilavuus 1450 l
Infinity-suuttimet 6
Suuttimia yht. 59
Vesiputous 1 kpl Valaistu
Suihkulähde 2 kpl Valaistu