Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Teide Life

Teide Life – Wellis Life -sarjan kompakti ulkoporeallas yhdistää ylellisyyden ja innovatiivisen suunnittelun. Täydellinen valinta pieniin tiloihin, tarjoten poikkeuksellisen rentoutumiskokemuksen

 • Mitat

  160 x 215 x 865 cm

 • Henkilömäärä

  3

 • Makuupaikat

  1

Valitse vaihtoehdoista

9 600,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Teide Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Teide Life – Kompakti Ylellisyys ja Innovatiivinen Suunnittelu

Teide Life, osa Wellis Life -sarjaa, on kompakti ulkoporeallas, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ylellisyyttä, innovatiivista suunnittelua ja käyttömukavuutta. Tämä allas on ihanteellinen pienempiin tiloihin, tarjoten silti unohtumattoman rentoutumiskokemuksen.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 1600 × 2150 × 865 mm
 • 1 makuupaikka ja 2 istumapaikkaa
 • Veden tilavuus: 750 litraa
 • Paino (tyhjänä): 311 kg

Suunnittelu ja Ominaisuudet Teide Life -altaassa on 32 vesihierontasuutinta, jotka tarjoavat kohdennettua hierontaa ja rentoutusta. Allas on varustettu SmartTouch-ohjauspaneelilla ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmällä, jotka varmistavat altaan helpon käytön ja puhtaan veden.

Energiatehokkuus ja Kestävyys Teide Life hyödyntää energiatehokasta suunnittelua, mukaan lukien Polyfoam-eristyksen ja LightSide™ UV-suojatun puujäljitelmäisen sivupaneelin, jotka parantavat altaan lämmöneristystä ja vähentävät energiankulutusta.

Ylelliset Lisäominaisuudet Allas sisältää Exclusive Lights -väriterapian, joka luo rentouttavan tunnelman ja parantaa kylpykokemusta. Valinnaiset lisävarusteet, kuten 3 kW:n lämpöpumppu, tarjoavat lisämukavuutta ja energiatehokkuutta.

Teide Life -ulkoporeallas on täydellinen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ja ylellistä kylpykokemusta, mutta arvostavat samalla tilatehokkuutta ja modernia muotoilua. Tämä allas tuo pienen palan paratiisia kotiisi tai mökillesi, tarjoten täydellisen paikan rentoutumiselle ja virkistäytymiselle.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 160 x 215 x 865 cm
Paino 311 kg
Henkilömäärä 3
Makuupaikat 1
Audio AquaSoul™ 2.1
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 1 x 3 hv
Vedentilavuus 750 l
Infinity-suuttimet 2
Suuttimia yht. 32
Vesiputous -
Suihkulähde 2 kpl Valaistu