Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis ZEN

Laadukas seitsemän paikkainen ulkoporeallas ympärivuotiseen käyttöön. Syvät istumapaikat neljälle ja matalammat istumapaikat kolmelle, tarjoten uniikin hieronnan jokaiselle istujalle. Tehokkaat hierontapumput, säätömahdollisuudet, hiljainen ja energiatehokas. Vakiovarusteena hienopaperisuodatin, otsonaattori. Vesirajavalaistus, musiikkijärjestelmä, 58 hierontasuutinta, helppokäyttöinen ohjauspaneeli. Runkoeristys, eristetty allaskuori, lämpökansi sisältyvät hintaan. Euroopan johtava valmistaja, luotettava GECKO ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä.

  • Mitat

    218 x 218 x 91 cm

  • Henkilömäärä

    7

  • Makuupaikat

    Ei makuupaikkoja

Valitse vaihtoehdoista

6 790,00 
Tuotetunnus (SKU): LW-ZEN Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan Wellis Zen-altaaseen – laadukkaaseen, parhaista materiaaleista valmistettuun ja huippuvarusteltuun ulkoporealtaaseen, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Tässä seitsemän paikkaisessa altaassa on syvät istumapaikat neljälle henkilölle ja matalammat istumapaikat kolmelle henkilölle, tarjoten jokaiselle istujalle uniikin hieronnan, joka keskittyy hieman eri kehon alueille.

Tehokkaat hierontapumput yhdessä kattavien säätömahdollisuuksien kanssa takaavat hierovat ja rentouttavat kylvyt. Erillinen kiertovesipumppu tekee altaasta hiljaisen ja energiatehokkaan. Hienopaperisuodatin ja otsonaattori sisältyvät vakiovarusteisiin, joten altaan vesi pysyy puhtaana ja raikkaana.

Wellis Zen-altaassa on laaja valikoima varusteita, kuten vesirajavalaistus, 2.0-musiikkijärjestelmä, 58 hierontasuutinta ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli. Altaan syvä ja miellyttävä muotoilu tarjoaa mukavan kylpykokemuksen. Runkoeristys tekee altaan huoltamisesta helppoa tulevaisuudessa, ja allaskuori on myös eristetty. Altaan hintaan sisältyy lämpökansi, joka auttaa säilyttämään lämmön ja säästämään energiaa.

Wellis on Euroopan johtava porealtaiden valmistaja, ja heidän pitkälle automatisoitu ja moderni tuotantoprosessinsa yhdistettynä laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin takaa korkealuokkaisen porealtaan valmistuksen. Luotettava kanadalainen ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä pitää veden lämpimänä ja puhtaana ympäri vuoden.

Hankkimalla Wellis Zen-altaan voit nauttia ylellisistä kylpyhetkistä kotipihallasi vuoden ympäri.

Tekniset tiedot

Mitat 218 x 218 x 91 cm
Paino 210 kg
Henkilömäärä 7
Makuupaikat Ei makuupaikkoja
Tilavuus 700 litraa
Runko Kyllästettyä puuta
Sivupaneelit Vaakapanelointi - HorizontSide TM
Allaskuoren vahvike Polyuretaani
Kytkentäsuositus 3 x 16 A / 230 V / 50 Hz
Yksikkö Gecko (IN.YE-3)
Näyttö Easy4 (K-300)
Hierontasuuttimia 36 kpl
Suihkulähde 1 kpl
Lämmitin 3 kW
Pumput 3 HP, 3 HP 2-nopeuspumppu
Kiertovesipumppu -
Suodattimet 1 kpl SC706
Desinfiointi Otsonaattori
LED-valot 12 kpl
Niskatuet 4 kpl
Musiikki MyMusic™ 2.0
Kansi Kyllä