Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Carelia Grill® 9K-100 Korkea

CARELIA GRILL® 9K-100 Korkea on mahtava grilli vaikkapa kesämökille. Ruoka on olennainen osa rentoa ajanviettoa hyvässä seurassa ja luonnon helmassa. Nuotiolla valmistetun ruoan hienostunut savun maku, avotulen lämpöinen tunnelma sekä perhe ja ystävät ympärilläsi –  lämmittääkö ajatus?

  • Takuu

    2 vuotta

  • Valmistusmaa

    Suomi

Varastossa

1 350,00 
Tuotetunnus (SKU): CARELIA-9K-100-KOR Osastot: ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Kuvaus

CARELIA GRILL® 9K-100 Korkea on mahtava grilli vaikkapa kesämökille. Ruoka on olennainen osa rentoa ajanviettoa hyvässä seurassa ja luonnon helmassa. Nuotiolla valmistetun ruoan hienostunut savun maku, avotulen lämpöinen tunnelma sekä perhe ja ystävät ympärilläsi –  lämmittääkö ajatus?

9K-100 Korkea erottuu edukseen niin näyttävällä muotoilullaan kuin yksityiskohtaisella käytettävyydellään. 100-sarjan leveämpi tulisija antaa enemmän lämmitysalaa, jolloin lämpöä ja valoa riittää vaikka isompaankin kotaan. Tämä malli palvelee paitsi helppokäyttöisenä grillinä niin myös tunnelmallisena tulisijana.

Grilli voidaan asentaa sellaisenaan suoraan pihalle tai sisätiloihin (grillikatokseen tai kotaan) erillisen piippusarjan avulla. Puulattiallisiin rakennuksiin tulee paloturvallisuuden takaamiseksi asentaa lattiapelti.

Lisävarusteeksi suosittelemme yhteensopivia sivupöytiä, jotka toimivat näppäränä lisätilana kokkailun lomassa.

Hanki pala aitoa pohjoiskarjalaisuutta kotiisi tai mökillesi ja grillaa ammattilaisen ottein!

CARELIA GRILL® – ENJOY THE LIFESTYLE

Tekniset tiedot

Takuu 2 vuotta
Valmistusmaa Suomi