Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Budapest Life

Budapest Life Wellisiltä tarjoaa ylellisen spa-kokemuksen jopa kuudelle henkilölle, yhdistäen innovatiivisen suunnittelun ja huippuluokan energiatehokkuuden. Nauti rentouttavasta hieronnasta, säädettävästä LED-valaistuksesta ja äärimmäisestä mukavuudesta omassa pihassasi.

 • Mitat

  200 x 200 x 89 cm

 • Henkilömäärä

  5

 • Makuupaikat

  2

Valitse vaihtoehdoista

Original price was: 7 890,00 €.Current price is: 6 200,00 €.
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Budapest Life-1 Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus *Lisävaruste

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Älykkäät Smart-In portaat *Lisävaruste

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Budapest Life – Ylellinen Kokoontumispaikka Jopa Viidelle Henkilölle

Tutustu Budapest Life -ulkoporealtaaseen, joka tarjoaa tilaa yhdelle makuupaikalle ja viidelle istumapaikalle, luoden ihanteellisen ympäristön rentoutumiselle perheen ja ystävien kesken. Welliksen valmistama ja Euroopan suurimman spa-allasvalmistajan taidonnäyte, Budapest Life edustaa huippulaatua ja innovatiivista suunnittelua.

Ainutlaatuinen Energiatehokkuus ja Mukavuus Budapest Life on varustettu uusimmalla energiatehokkaalla teknologialla, joka mahdollistaa poikkeuksellisen energiansäästön. Allas tarjoaa lukuisia toimintoja, kuten integroidun hieronnan ja ilmakuplatoiminnon, jotka yhdessä rentouttavat lihaksia ja virkistävät kehoa. Säädettävällä LED-valaistuksella luot lisäksi ainutlaatuisen tunnelman jokaiseen tilanteeseen.

Huippulaadukas Materiaali ja Pitkäikäisyys Life Line -sarjan altaat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään. Innovatiiviset toiminnot yhdistettynä uuteen eristysjärjestelmään tekevät Budapest Lifesta energiatehokkaan valinnan, joka tarjoaa maksimaalista rentoutumista.

Deluxe Varustelu Budapest Life sisältää:

 • 2 makuupaikan ja 3 istumapaikkaa
 • 46 vesihierontasuutinta
 • Easy7 Digitalnäyttö (Gecko IN.YE-3)
 • 1 hienopaperi suodatinta
 • Ozmix™-desinfiointijärjestelmä (ozoni + suodatin)
 • LED-valaistus
 • 3 kW:n integroitu lämmitys
 • 1 hierontapumppua ja hiljainen W-EC kierrätyspumppu
 • MyMusic™ 2.0 -äänijärjestelmä ja älypuhelimen sovellusohjaus

Energiatehokkuus ja Älykäs Suunnittelu 3,5 cm paksut POLYFOAM-eristeet ja HorizontSide™ UV-kestävä sivuverhoilu varmistaa optimaalisen lämmöneristyksen, vähentäen energiankulutusta. Lisävarusteena saatavilla oleva 3 kW:n lämpöpumppu ja Smart-In Step -järjestelmä tehostavat vielä lisää altaan energiatehokkuutta.

Älykäs ja Esteettinen Budapest Life ei ole ainoastaan teknologisesti edistyksellinen, vaan myös esteettisesti miellyttävä. HorizontSide™ sivuverhoilu tarjoaa tyylikkään ja huoltovapaan ratkaisun, kun taas valittavissa oleva ice white -väri korostaa altaan eleganttia muotoilua.

Tutustu Budapest Life -ulkoporealtaaseen ja koe ylellinen spa-elämys omassa pihassasi. Wellis tarjoaa tähän altaaseen täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja pitkäikäisyyttä, varmistaen, että jokainen hetki on nautinnollinen.

Lisäksi valittavissa on Smart-in portaat lämpöpumpulla.

Tekniset tiedot

Mitat 200 x 200 x 89 cm
Paino 226 kg
Henkilömäärä 5
Makuupaikat 2
Audio MyMusic™ 2.0 musiikkijärjestelmä
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 1 x 3 hp
Vedentilavuus 1100 l
Suuttimia yht. 42
Suihkulähde 2 kpl Valaistu
Valaistus Light-zone-järjestelmä