Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Makalu Life

Makalu Life – Wellis Life -sarjan ulkoporeallas tarjoaa ylellistä rentoutusta ja tilaa koko perheelle. Edistyneet ominaisuudet, energiatehokkuus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä täydellisen valinnan pihan keskipisteeksi.

 • Mitat

  215 x 215 x 865 cm

 • Henkilömäärä

  5

 • Makuupaikat

  2

Valitse vaihtoehdoista

9 000,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Makalu Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Makalu Life – Uuden Sukupolven Ulkoporeallas perheille ja Ystäville

Makalu Life -ulkoporeallas Wellis Life -sarjasta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilaa, mukavuutta ja huipputeknologiaa. Tämä allas on suunniteltu niille, jotka eivät tee kompromisseja laadusta ja ylellisyydestä – täydellinen valinta nautinnollisiin hetkiin perheen ja ystävien kesken.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 2150 × 2150 × 865 mm
 • 2 makuupaikkaa ja 3 istumapaikkaa
 • Veden tilavuus: 1070 litraa
 • Paino (tyhjänä): 393 kg

Teknologia ja Mukavuus Makalu Life -altaassa on 51 vesihierontasuutinta, mukaan lukien neljä äärettömyyssuihkua (Infinity jets), jotka tarjoavat koko kehon hieronnan ja rentoutumisen. SmartTouch-ohjauspaneeli ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä takaavat altaan helpon käytön ja puhtaan veden.

Energiatehokkuus ja Ympäristöystävällisyys Allas on varustettu skandinaavisella Polyfoam-eristyksellä ja LightSide™ UV-suojatulla puujäljitelmäisellä sivupaneelilla, jotka yhdessä minimoivat lämpöhäviöt ja maksimoivat energiatehokkuuden.

Ylelliset Lisävarusteet Makalu Life tarjoaa mahdollisuuden lisävarusteisiin, kuten 3 kW:n lämpöpumppuun ja Smart- In step -järjestelmään, jotka parantavat entisestään altaan energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta.

Design ja Ulkonäkö Altaan muotoilu yhdistää modernin estetiikan ja toiminnallisuuden, tarjoten käyttäjilleen esteettisesti miellyttävän ja rentouttavan kylpykokemuksen. Valittavissa olevat akryylivärit, kuten Sterling Silver ja Tuscan Sun, sekä sivupaneelien värit brown ja grey, mahdollistavat altaan sopeuttamisen mihin tahansa ulkoasuun.

Makalu Life -ulkoporeallas on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista rentoutumiskokemusta, yhdistäen ylellisyyden, suorituskyvyn ja kestävyyden. Koe Makalu Life ja nosta pihasi viihtyvyys uudelle tasolle.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 215 x 215 x 865 cm
Paino 393 kg
Henkilömäärä 5
Makuupaikat 2
Audio AquaSoul™ 2.1
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 2 x 2 hv
Vedentilavuus 1070 l
Infinity-suuttimet 4
Suuttimia yht. 51
Vesiputous 1 kpl Valaistu
Suihkulähde -