Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Mandala Life

Mandala Life – Wellis Life -sarjan ulkoporeallas tarjoaa tilavuutta ja ylellisyyttä suurelle seurueelle. Edistyneet hierontasuuttimet ja energiatehokas suunnittelu takaavat ainutlaatuisen rentoutumiselämyksen.

 • Mitat

  215 x 215 x 865 cm

 • Henkilömäärä

  7

 • Makuupaikat

  Ei makuupaikkoja

Valitse vaihtoehdoista

9 000,00 
Premium: Valaistut suuttimet, Sisäänrakennettu WIS PremiumPlus: Sis. Premium varusteet + Smart-in portaat ja 3kW lämpöpumpun
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Mandala Life Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

LightSide™-Valaistus

LightSide™-valaistus on vakiona PeakLife-sarjan altaissa, johon kuuluu kulmaelementteihin piilotettu valaistus ja LED-nauha, joka kulkee altaan ulkoverhouksen reunaa pitkin.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

Uusi WOW-järjestelmä

WOW tulee sanoista Wellis Optimized Waterflow. Kuten nimi kertoo, Welliksen paranneltu sähköinen vesidivertteri mahdollistaa 75% korkeamman paineen jopa 45% energiasäästöjen saattelemana verrattuna edeltäviin malleihin.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudistunut Vesiputous

Uusi vesiputous altaassa on uuden muotoilun mukainen ja luo aidon vesiputouksen tunnelman. Ainutlaatuinen ulkonäkö ja täydellisesti toimiva vesiputous.

Varusteltu Infinity-suuttimilla

Infinity-suuttimen ansiosta hieronta on entistä nautinnollisempaa, koska se hieroo suuremman osan kehosta eikä liiku vain ylös ja alas, vaan piirtää vaakasuuntaista kaksikkoa kierrellessään. Tästä hierontakokemuksesta et halua jäädä paitsi!

Sisäänrakennettu WIS *Premium

Tämä hyödyllinen, sisäänrakennettu lisävaruste tarjoaa 24 tunnin seurannan kylpyläsi veden laadun tilasta älypuhelimesi kautta.

Valaistut suuttimet *Premium

PeakLife Premium pakettiin kuuluu, ainoana Wellis-sarjassa, myös suuttimien reunat valaistuvat, tarjoten näin vaikuttavan näkymän.

Älykkäät Smart-In portaat *PremiumPlus

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Mandala Life – Ylellinen Ulkoporeallas Suuremmalle Seurueelle

Mandala Life -ulkoporeallas Wellis Life -sarjasta tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän avaruutta, suorituskykyä ja ylellisyyttä. Tämä allas on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia rentouttavista hetkistä suuremmassakin seurueessa, tarjoten samalla korkeatasoiset ominaisuudet ja edistyksellisen teknologian.

Mitat ja Kapasiteetti

 • Mitat: 2150 × 2150 × 865 mm
 • 7 istumapaikkaa
 • Veden tilavuus: 1125 litraa
 • Paino (tyhjänä): 388 kg

Ominaisuudet ja Teknologia Mandala Life -altaassa on 46 vesihierontasuutinta, jotka tarjoavat tehokkaan ja monipuolisen hieronnan koko keholle. SmartTouch-ohjauspaneeli ja Ozmix™-vesidesinfiointijärjestelmä varmistavat altaan helpon käytön ja puhtaan veden.

Energiatehokkuus ja Ympäristöystävällisyys Allas on suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen, käyttäen skandinaavista Polyfoam-eristystä ja LightSide™ UV-suojattua puujäljitelmäistä sivupaneelia, jotka yhdessä minimoivat lämpöhäviöt ja maksimoivat energiatehokkuuden.

Lisävarusteet ja Mukavuus Mandala Life tarjoaa mahdollisuuden lisävarusteisiin, kuten 3 kW:n lämpöpumppuun ja Smart- In step -järjestelmään, jotka parantavat entisestään altaan energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta. Lisäksi, valaistu suihkulähde ja LED-valaistus luovat upean tunnelman iltaisin.

Mandala Life -ulkoporeallas on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat tilavuutta, ylellisyyttä ja edistyksellistä teknologiaa. Sen monipuoliset ominaisuudet ja huippuluokan suorituskyky tarjoavat unohtumattoman rentoutumiskokemuksen, tehdessäsi ulkotilastasi todellisen keitaan.

Lisäksi valittavissa on Premium-paketti, joka sisältää putkistoon rakennetun vedenlaadunmittarin, eksklusiivisen väriterapian, 3 kW:n lämpöpumpun ja Smart-In-portaat, joihin lämpöpumppu saadaan sijoitettua täysin piiloon.

Tekniset tiedot

Mitat 215 x 215 x 865 cm
Paino 388 kg
Henkilömäärä 7
Makuupaikat Ei makuupaikkoja
Audio AquaSoul™ Max 2.1
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 2 x 2 hp
Vedentilavuus 1125 l
Infinity-suuttimet 2
Suuttimia yht. 46
Suihkulähde 2 kpl Valaistu