Ulkoporeallaskauppa.fi on nyt Porello! Tutustu ulkoporealtaiden lisäksi upeaan grilli- ja saunavalikoimaan.

Wellis Vienna Life

Vienna Life Wellisiltä tarjoaa ylellisen ulkoporeallaskokemuksen jopa seitsemälle henkilölle. Innovatiivinen suunnittelu, energiatehokkuus ja älykäs ohjaus tekevät siitä täydellisen lisän jokaiseen pihaan.

  • Mitat

    230 x 230 x 90 cm

  • Henkilömäärä

    7

  • Makuupaikat

    Ei makuupaikkoja

Valitse vaihtoehdoista

9 990,00 
Tuote yhteensä
Lisävalinnat yhteensä
Kaikki yhteensä
Tuotetunnus (SKU): WEL- Lugano Life-1 Osastot: , ,

Kysyttävää tuotteesta?

Porellon asiakaspalvelu vastaa mieluusti kysymyksiisi. Kysy lisää tuotteesta tai lähetä tarjouspyyntö!

Yhteyslomake

Uusi Skandinaavinen eristys vakiona

35mm paksuiset polyfoam-levyt on asennettu altaan rungon väleiin ilman aukkoja, sen sijaan että ne olisi kiinnitetty ulkokuoreen, kuten monella muulla valmistajalla.

Crystal Clear- järjestelmä

Uusi kierrättävä suodatus suutin on suunniteltu kolmeen vyöhykkeeseen, joista kaksi on suunnattu alaspäin hiekka- ja likahiukkasten sekoittamiseksi altaan pohjalta.

OZMIX™ -järjestelmä

Muihin puhdistusjärjestelmiin verrattuna uusi OZMIX™ -järjestelmä on jopa 20% tehokkaampi ja eliminoi kilpailijoitaan tehokkaammin bakteereja.

SMARTPHONE™-Sovellus *Lisävaruste

In.touch 2™ on älyohjaus altaisiin, joka mahdollistaa etäkäytön Wi-Fi:n kautta. Rekisteröinnin jälkeen voit helposti hallita allastasi ja tarkkailla virheitä etänä, mikä auttaa ennaltaehkäisemään toimintahäiriöitä.

Energiaa säästävä W-EC kiertovesipumppu

Erittäin alhainen energiankulutus (190W/h) kiertovesipumppu. Sen pieni energiankulutus, pitkä käyttöikä ja hiljainen toiminta tekevät siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan.

Uudet Tasaiset suihkulähteet

Uudelleen suunnitellut tasaiset suihkulähteet toimivat myös täydellisesti valaistuina mukinpitiminä.

Älykkäät Smart-In portaat *Lisävaruste

Kolmen kilowatin pumpun voi sijoittaa portaiden alle. Tällöin lämpöpumppu voi operoida -5 °C ja +40 °C välillä, säästäen sinulle jopa 70-75% altaan lämmityskustannuksissa. Saatavilla Premium Life -pakettiin.

Kuvaus

Vienna Life – Täydellinen Ulkoporeallas Jopa Seitsemälle

Wellis Vienna Life ulkoporeallas tarjoaa välitöntä rentoutusta ja ylellisyyttä suoraan omalla pihallasi. Tämä tilava allas, jonka mitat ovat 2300 × 2300 × 900 mm, mahdollistaa jopa seitsemän henkilön yhtäaikaisen rentoutumisen, tehden siitä ihanteellisen perheille tai ryhmille.

Moderni Teknologia ja Mukavuus

Vienna Life on varustettu 62 suuttimella, jotka tarjoavat kattavan hieronnan koko keholle. Allas sisältää myös Easy7-digitaalisen ohjauspaneelin ja 3 kW:n integroidun lämmittimen, varmistaen, että vesi on aina täydellisessä lämpötilassa. Lisäksi Ozmix™-järjestelmä takaa veden puhtauden yhdistämällä otsonin ja sekoitusmekanismin.

Energiatietoinen ja Kestävä Valinta

Wellis Vienna Life on suunniteltu energiatehokkuutta silmällä pitäen. Sen Polyfoam-eristys ja W-EC-kierrätyspumppu vähentävät energiankulutusta, samalla kun laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat pitkän käyttöiän.

Älykäs ja Esteettinen

Allas sisältää MyMusic™ 2.0 -äänijärjestelmän ja älypuhelinsovelluksen WiFi-yhteydellä, joten voit hallita allasta missä ja milloin vain. HorizontSide™ UV-suojatun puutekstuurin sivuverhoilu lisää altaan visuaalista viehätysvoimaa, tehdessä siitä paitsi rentoutumispaikan, myös tyylikkään lisän pihaympäristöösi.

Tutustu Wellis Vienna Life -ulkoporealtaaseen ja koe miten se voi muuttaa pihasi arjen pakopaikaksi, jossa voit rentoutua ja virkistyä.

Lisäksi valittavissa on Smart-in portaat lämpöpumpulla.

Tekniset tiedot

Mitat 230 x 230 x 90 cm
Paino 410 kg
Henkilömäärä 7
Makuupaikat Ei makuupaikkoja
Audio MyMusic™ 2.0 musiikkijärjestelmä
Lämmitys 3 kW
Hierontapumppu 2 x 3 hp
Vedentilavuus 1300 l
Suuttimia yht. 62
Suihkulähde 2 kpl Valaistu
Valaistus Light-zone-järjestelmä