Mökit

Näytetään kaikki 2 tulosta

Mökit ja piharakennukset

PORELLO:n mökit ja piharakennukset ovat erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat tarjota vieraille oman tilan oleskeluun tai luoda itselleen rauhoittumispaikan luonnon helmassa. Panostamme laadukkaisiin puumateriaaleihin ja suunnittelemme mökit ja piharakennukset niin, että niistä avautuu upeat näkymät ympäröivään luontoon. Tämä luo viihtyisän ja rentouttavan tunnelman mökkeilijälle.

Laadukkaat materiaalit
Vierasmökkimme on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka kestää hyvin sääolosuhteita ja aikaa. Puu on myös ekologinen valinta, joka sopii hyvin luonnonläheiseen ympäristöön.

Maisemat
Mökkien ja piharakennusten suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että maisemat pääsevät oikeuksiinsa. Rakennuksien suuret ikkunat tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

Monikäyttöisyys
Vierasmökit soveltuvat paitsi vieraiden majoittamiseen myös omaksi rauhoittumispaikaksi, jossa voit viettää aikaa luonnon äärellä, harrastaa tai rentoutua.

Räätälöitävyys
Mökkien tai piharakennusten koko, tyyli ja varustelu voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, jotta lopputulos on juuri oikeanlainen.

Tutustu mökkivalikoimaamme ja löydä itsellesi sopiva ratkaisu, joka yhdistää luonnonläheisyyden, toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun. Mökki tarjoaa vieraillesi tai itsellesi mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauniista maisemista parhaimmillaan.

Nappaa piharakennuksen kylkeen vielä vaikka ulkoporeallas, niin arjen luksus on taattu!